FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Răzvan Raț îi atrage atenția lui Tătărușanu, după declarațiile făcute la adresa fanilor: „Trebuie să înțelegi că au un cuvânt de spus”

Răzvan Raț (39 de ani) nu e de acord cu atitudinea pe care Ciprian Tătărușanu (35 de ani) o are față de suporterii naționalei României.
Răzvan Raț (39 de ani) nu e de acord cu atitudinea pe care Ciprian Tătărușanu (35 de ani) o are față de suporterii naționalei României.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 12:07 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 13:01

Răzvan Raț (39 de ani) nu e de acord cu atitudinea pe care Ciprian Tătărușanu (35 de ani) o are față de suporterii naționalei României. 

Nu a fost singurul moment controversat din conferința lui Ciprian Tătărușanu. Portarul naționalei a declarat: „Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din Romania, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp”. 

@gsp.ro

Tătărușanu despre criticile la adresa sa după România - Irlanda de Nord 1-1. Luni jucăm cu Austria. ##tatarusanu ##romania ##nationsleague ##lyon ##ol

♬ sunet original - gsp.ro

Răzvan Raț nu e de acord cu Tătărușanu

„Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor. Până la un moment dat, sigur, nu trebuie să faci ce spun unii sau alții, dar e clar că trebuie să înțelegi că suporterii, indiferent de cum îi cheamă, oameni de fotbal sau oameni care nu se pricep, au un cuvânt de spus, o anumită părere. Trebuie să fie luați în seamă. Toate aceste lucruri care apar sunt din cauza eșecurilor și frustrărilor. Sunt consecințe a tot ce se întâmplă în fenomen”, a declarat Răzvan Raț la Pro X. 

113 selecțiiare Răzvan Raț la prima reprezentativă a României. Fostul fundaș stânga e pe locul 4 într-o ierarhie all-time, după Dorinel Munteanu, Gică Hagi și Gică Popescu

VIDEO. Moment tensionat la conferință! Ciprian Tătărușanu, către trimisul Gazetei Sporturilor în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Citește și alte știri despre Austria - România: 

Cicâldău și Nistor, „luați pe încredere” de Mirel Rădoi pentru meciurile din Liga Națiunilor

AUSTRIA - ROMÂNIA. ANALIZĂ GSP. Vrem prea mult de la Ianis sau mijlocașul își arată deja prematur limitele la nivel înalt? » Ce arată datele InStat ale lui Hagi jr. la „națională”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
pompescu
pompescu  •  07 Septembrie 2020, 20:06

Tatarusinea Romaniei! Azi iei vreo 3 goluri. Doar 2 din vina ta. Hai pa!

viforul
viforul  •  07 Septembrie 2020, 17:52
Postat de Gelu Oanca pe 07 Septembrie 2020, 15:48

Pentru ce a declarat , daca as fi in locul lui Radoi las trimite pachet la Lyon imediat. Sa se duca sa joace cum a jucat pana acuma.

Ma întreb cum o sa le explice celor de acolo motivul întoarcerii rapide? Nu ca nu ar avea un accent rusesc însă vocabularul lui probabil cuprinde vreo 3-4 cuvinte..............

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  07 Septembrie 2020, 17:28

Pai au ca ei sunt cu Hei Rup ul in tribune

Vezi toate comentariile (50)
Comentează