FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Austriecii au răbufnit: „România nu merita să câștige! Nu știu cum au dat 3 goluri” + Atacă arbitrajul

România s-a impus pe terenul Austriei, 3-2 +49   FOTO
România s-a impus pe terenul Austriei, 3-2

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 08:36 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 10:07

România a răsturnat calcului hârtiei și s-a impus în Austria, 3-2, după un joc excelent prestat de naționala lui Mirel Rădoi, în etapa a doua din Liga Națiunilor.

Adversarii susțin că au fost mai buni aseară și nu meritau să piardă. ”Nici nu știu cum am primit cele trei goluri”, a declarat Hinteregger, al doilea căpitan

Chiar și conduși acasă cu 1-3, învinși la final, 2-3, jucătorii și selecționerul Austriei susțin că rezultatul e nedrept. Cred că doar greșelile lor individuale și o eroare a arbitrului au decis meciul de la Klagenfurt.

Primii doi căpitani ai gazdelor, Baumgartlinger și Hinteregger, s-au plâns la sfârșitul partidei în interviurile pentru cotidianul local Der Standard. "România nu merita să câștige, dar noi ar fi trebuit să jucăm mai bine. Nu am profitat de ocaziile noastre, în timp ce adversarii au fost foarte eficienți", a declarat Baumgartlinger, arătându-l cu degetul și pe "centralul" suedez Nyberg: "Lovitura liberă dinaintea golului de 1-2 a fost nejustificată".

La rândul său, fundașul central a afirmat că "am avut meciul sub control, am fost echipa mai bună, nici nu știu cum am primit aceste trei goluri. Înfrângerea e incorectă".

Selecționerul Franco Foda a spus și el că "meritam un egal". A observat însă: "În grupa noastră, diferențele sunt foarte mici între formații și nu iei nimic gratis". 

VIDEO. Cosmin Moți, bucuros după Austria - România: „O să eliminăm Islanda”

Liga Națiunilor » Clasament Liga B grupa 1 

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Austriecii au răbufnit: „România nu merita să câștige! Nu știu cum au dat 3 goluri” + Atacă arbitrajul

FOTO. Imagini spectaculoase de la Austria - România 2-3

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre Austria - România 2-3:

„Ianis Hagi e asasinat! Să-l rebotezăm” » Revoltă după victoria României din Liga Națiunilor

„Decar” aproape perfect! Ce note au primit în GSP „tricolorii” și Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  08 Septembrie 2020, 22:04

Austriecii pur şi simplu ... rasişti. Ar fi excelent să-i umilim şi acasă!

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  08 Septembrie 2020, 19:45

Victoria e victorie dar sa recunoastem ca arbitru a gresit la golul 2 al RO nu a fost nici un fault ! La golul 3 noroc ca fundasu austriac ia dat pasa de gol lui Maxim ! Si Austria a intret pe tocuri ! Laudele sunt devreme ! Sa vedem cum vom sta dupa ultimu meci !

tandd
tandd  •  08 Septembrie 2020, 13:09
Postat de Bolon Yokte pe 08 Septembrie 2020, 12:51

Austriecii îl au și pe comentatoru mironică de partea lor! Care repeta obsedant,că am dat gol dintrun fault acordat noua de arbitru care n-ar fi fost-ăn opinia lui !-,dar cotul de cartonaș roșu in figura al șeptarului lor la Cristea nu l-a vzt mironica nici in reluare!, plus multe faulturi neacordate la Maxim și Coman! Cind la Franța s-au intîmplat greșeli de arbitraj in favoarea lor nici un ziarist francez nu a zis nici pîs! La noi toți așa zișii comentatori sar de cur in sus de partea adversarilor noștri de parca ar fi vreo regulă nescrisă!Ca sa fie ei citați,sa zică presa străină; ,,Pînă și comentatorii români au spus repetat ca sa greșit in favoarea echipei naționale a României”!

la cretu banuiesc ca ai vrut sa spui de cot,ala era de rosu ca la manual.Se leaga de un fault aproape de mijlocul terenului ca s-si ascunda frustrarile,austria e totusi o echipa limitata degeaba li s-au urcat fumurile la cap,daca mai dadeam un gol la bara lui iancu se facea 1-4 si atunci ce mai era?spuneau ca s-au impiedicat de linia de la centru terenului sau terenul era inclinat spre poarta lor.....niste balcanici)))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează