FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMANIA

BARAJ EURO 2020 // Andrei Vochin: „Cred că decizia va fi de a amâna barajul și, implicit, EURO 2020. UEFA nu va putea permite să nu se dispute la egalitate de șanse”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 19:16

Andrei Vochin, consilier FRF, consideră că barajul Islanda - România va fi amânat, echipa noastră riscând altfel să fie serios dezavantajată de UEFA.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda ar trebui să se joace pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari RomaniaEuro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Eu cred că acest baraj nu se va mai juca în martie. UEFA nu va putea permite să nu se dispute la egalitate de șanse. Dacă tu ai jucători care nu pot veni la acțiuni și nu pot intra în țară, nu se poate dezmembra o echipă și să joace doar cei care nu sunt în focare. Mi-e greu să cred. 

Cred că decizia va fi cea de a amâna barajul și, implicit, EURO 2020”, a spus Vochin la TV Telekom Sport.

Gică Popescu, detalii de ultimă oră despre EURO 2020: „Asta cred că se va întâmpla”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează