INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Gică Popescu, detalii de ultimă oră despre EURO 2020: „Asta cred că se va întâmpla”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 18:34

Gică Popescu, consilierul primului ministru al României pentru organizarea EURO 2020, a vorbit despre turneul final al Campionatului European și despre posibilitatea amânării din cauza pandemiei de coronavirus din Europa.

Fostul internațional nu crede că EURO 2020, programat să înceapă pe 12 iunie în 12 orașe din Europa, că se va amâna din cauza cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 de pe întregul continent.

„Eu coordonez acest proiect. Nu putem să ne avântăm să facem pronosticuri. Și UEFA este foarte atentă la comunicarea pe acest subiect. Nu avem un orizont de timp legat de terminarea acestei pandemii. Este foarte greu să dăm pronosticuri pentru că am speria lumea. Eu sper să involueze toată această situație și lucrurile să se încheie într-un timp cât mai scurt. Eu cred că lucrurile pot intra în normalitate, astfel încât să organizăm în vară Campionatul European, așa cum este el planificat”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  

3. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 

4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 

5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”

 6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Citește și: 

Liga 1, întreruptă din cauza coronavirusului » Craiova are altă variantă decât cea propusă de FRF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  12 Martie 2020, 21:24

Până la vară pandemia trece. Problema e la cupele europene și la baraje. Decizia corectă ar fi calificarea directă, fără baraj, a echipelor naționale cu coeficient mai bun. România, out.

viosannn
viosannn  •  12 Martie 2020, 20:42

Băi băieți, UEFA, alooo ! E pandemie, băi, Ceferine, lasă calculele cu sponsori, bani, televiziuni, încasări, șpăgi, etc... Moare lumea pe capete, *** și vouă vă stă capul la câștig ! Pe nimeni nu mai interesează campionatul european ! Ferească D-zeu să se ajungă la situația Italiei, cu 200 de morți pe zi ! Deocamdată! Și în creștere!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  12 Martie 2020, 20:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează