FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Basarab Panduru, nedumerit după eliminarea de la Euro 2021: „Asta am vrut noi?!”

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Basarab Panduru nu a fost mulțumit de atitudinea defensivă din meciul decisiv.
România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Basarab Panduru nu a fost mulțumit de atitudinea defensivă din meciul decisiv.

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 21:23 / Actualizat marti, 30 martie 2021 22:36

România U21 a remizat cu Germania U21, scor 0-0, și a ratat calificarea în „sferturile” Euro 2021. Basarab Panduru nu a fost mulțumit de atitudinea defensivă din meciul decisiv. 

Germania U21 - România U21, totul AICI

România părăsește neînvinsă Euro 2021, dar Basarab Panduru simte că Adrian Mutu ar fi putut obține mai mult. Atitudinea din meciul cu Germania l-a nemulțumit pe „Pandi”.

Panduru voia mai mult de la naționala lui Adrian Mutu

„Am avut senzaţia că nu vrem să pierdem meciul ăsta. Nu ne ajută rezultatul de egalitate. Îmi pare rău de primele două meciuri, în care am arătat fotbal. Am impresia că ne-a fost frică de Germania, deşi n-am văzut de mult timp aşa jucători rudimentari. Nu ştiu dacă meritam, poate trebuia să pierdem. Din minutul 5 n-am mai avut nicio ocazie, ei au avut penalty. Am obţinut ce ne-am propus, ne-am dus cu trei mijlocaş închizători pentru că am vrut să nu pierdem. Asta am vrut de la început, să nu pierdem!

Noi voiam ca Olanda să facă egal cu Ungaria? Asta am vrut noi? Nu ştiu ce am aşteptat noi, dar faptul că noi jucăm cel mai important meci cu trei închizători mă face să cred că n-am vrut să pierdem. Cei mai buni trei jucători au fost rezervă”, a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport. 

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2021: 

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Germania U21 - România U21, comentat de Adrian Florea, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
cirus11
cirus11  •  31 Martie 2021, 07:59
Postat de magic4ever pe 30 Martie 2021, 23:07

La ce valoare au fotbalistii nostri fata de Olanda si Germania sa zicem mersi pt ca nu am pierdut....lotul Olandei valoreaza 160 de milioane euro fata se 16 milioane cat valoreza lotul Romaniei...despre ce vorbim?!Si sa nu uitam ca maretul Radoi a convocat tot compartimentul ofensiv care putea juca la tineret Mihaila,Hagi,Man si Coman si Mutu nu a avut multe optiuni ofensive...a lipsit si Costache care era prima optiune a lui Mutu in atac...nationala mare are prioritate dar Coman si Man nu au rupt gura targului la Fcsb si Parma si puteau sa fie lasati la tineret pt ca am avut o grupa grea cu Olanda si Germania si oricum nu au facut nimic nici la natioala mare...Radoi avea si variantele Mitrita,Budescu,Rotariu ...dar na,maretul Radoi a facut tot ce a putut sa nu fie depasita performanta lui de la yineret, isi mai cerea si scuze la conferinta de presa...

Mergea acuza asta daca ii tinea pe banca de rezerve dar Radoi chiar i-a folosit pe toti, au dat si goluri. Este practic o non-discutie, nu conteaza aproape DELOC turneul asta de la U21, e o miza artificiala de care nu-i pasa nimanui in lumea fotbalului, doar noi din frustrare ne uitam la turneul asta. Scopul este sa promoveze jucatori la Nationala mare si fix asta s-a intamplat, foarte bine!!!

dubluv
dubluv  •  31 Martie 2021, 07:36

deci cum ramane, cu inchizatori sau fara inchizatori? Ca pentru voi nu e bine nicicum.

radookoo
radookoo  •  31 Martie 2021, 02:17

Ce am observat eu si nu mi-a placut e meteahna romaneasca de generatii. Si anume ca prea mult se mangaie mingea cand avem mingea. Fiecare vrea sa arate cat de tehnic e el,cat de fotbalist e.Asa e si la nationala mare nu doar la U21. Astfel nu doar ca se pierde din viteza si adversarul apuca sa se replieze,dar si obosesc mai repede jucatorii nostri. Indiferent ce antrenor este aceasta ar trebui sa fie directia sau filozofia pe care ar trebui mers. Sa nu mai existe individualitati si sa se paseze rapid,sa fie o echipa.Asa se va vedea si omogenitatea echipei. Talent avem,fizic avem, de la cap,mentalitate porneste restul. Iar cand stii ca trebuie sa castigi un meci trebuie tras si de la distanta,Trebuiesc suturi pe poarta,nu doar intrat in careu se poate impinge mingea in plasa! Trasul de la distanta nu doar ca simplifica putin atacurile si nu mai necesita atata stres de a aduce mingea in careu, dar pe respingerea portarului atacantul nostru poate impinge mingea in plasa.Cam asa era si pe vremea generatiei de aur.Doar ca Hagi le cam baga in plasa. Azi nu am vazut nici un sut din actiune din afara careului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează