FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

Panduru explică greșeala lui Mirel Rădoi și meciul care l-a încurcat pe selecționer: „Asta ne-a păcălit pe toți”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 13:00 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 13:11

Basarab Panduru, 50 de ani, a comentat prestația României cu Irlanda de Nord, 1-1, din Liga Națiunilor și crede că Mirel Rădoi folosește un sistem de joc care nu se potrivește naționalei.

Fostul internațional este de părere că România ar trebui să joace cu două vârfuri, într-un sistem 4-4-2, nu 4-3-3, așa cum a încercat Mirel Rădoi la primele meciuri pe banca naționalei.

Meciul cu Austria cred că ne-a păcălit pe toţi. După acel meci am crezut şi, în primul rând cred că antrenorul a crezut, că se bate de la egal la egal cu oricine. 

Noi nu avem echipă de 4-3-3. Cred că trebuie să ne uităm la echipele care sunt lângă noi, ce joacă şi ce rezultate au. Ce joacă Suedia de exemplu, ce joacă Danemarca. Părerea mea a fost dintotdeauna că noi trebuie să jucăm cu două vârfuri. Cred că pe noi ne-ar prinde mult mai bine un 4-4-2.

Dacă te uiţi la ultimele patru meciuri, am arătat foarte rău. Mirel Rădoi a fost antrenorul care mie mi-a dat speranţă, cel puţin la U21. Am avut încredere în acea naţională că poate să facă lucruri măreţe”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO Mirel Rădoi, după egalul cu Irlanda de Nord: „A fost cum ne așteptam”

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România: 

EXCLUSIV Mesaj clar al unui fost internațional după Irlanda de Nord - România 1-1: „Nu acceptăm realitatea și ne îmbătăm cu apă rece!”

Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României! Mesajul portarului: „Este timpul ca alți portari români să vină din urmă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mehighms
mehighms  •  20 Noiembrie 2020, 07:14
Postat de ciollo pe 19 Noiembrie 2020, 15:50

Bai, ce destept e asta! Bai, da ce dastept e!!! Critica'n dreapta, critica'n stanga, dar el, bietul, nu a demonstrat nimic ca si antrenor. O nulitate care *** ptr doi lei de la televiziune.... Mare branza, mare caracter!

mare specialist lingaul asta.. cred ca ar trebui sa ii spunem bancul cu bufnita... ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciollo
ciollo  •  19 Noiembrie 2020, 15:50

Bai, ce destept e asta! Bai, da ce dastept e!!! Critica'n dreapta, critica'n stanga, dar el, bietul, nu a demonstrat nimic ca si antrenor. O nulitate care *** ptr doi lei de la televiziune.... Mare branza, mare caracter!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  19 Noiembrie 2020, 15:20

S a intors brelocul ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează