FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Basarab Panduru, nedumerit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?”

Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 07:08 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 08:35

Fostul internațional Basarab Panduru are o mare dilemă după ce a văzut lotul convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” din preliminarii cu Belarus și Andorra: nu înțelege de ce a fost selecționat un fotbalist care nu reușește să termine niciun meci ca integralist în acest sezon.

  • Belarus - România va avea loc joi, pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1. România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

E cazul lui Daniel Bîrligea, atacantul de 23 de ani de la CFR Cluj, care pe durata ultimelor șase partide ale vișiniilor a rezistat cel mai mult în teren 66 de minute, în remiza cu Dinamo, 1-1. Panduru nu-l menajează pe vârful „feroviarilor”. 

„Cu Belarus s-ar putea să avem surprize” » Un nume mare îi pune în gardă pe „tricolori” și explică marea problemă a naționalei
BELARUS - ROMÂNIA
„Cu Belarus s-ar putea să avem surprize” » Un nume mare îi pune în gardă pe „tricolori” și explică marea problemă a naționalei

„Ce e asta? Un jucător care merge la echipa naţională nu poate juca niciodată mai mult de 66 de minute într-un meci? 

Ce cauţi la echipa naţională dacă nu poţi juca mai mult de 66 de minute? Ce explicaţie îmi dai? Niciodată n-a jucat 66 de minute, dar este convocat la naţională”, a exclamat Panduru, potrivit Orange Sport

Fostul stelist a remarcat, însă, golul reușit de Bîrligea cu Dinamo. 

Daniel Bîrligea a tot avut probleme musculare

Sezonul trecut, când la cârma vișiniilor se afla Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj se plângea de accidentările repetate ale lui Bîrligea, care acuza destul de des probleme de natură musculară.

În martie, după un Petrolul - CFR 2-5, Petrescu vorbea cu îngrijorare despre situația lui Bîrligea: „E a zecea ruptură de când a venit la CFR. Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba”. 

Basarab Panduru, nedumerit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?”
Daniel Bîrligea // foto: Imago Images

În absența lui George Pușcaș, suspendat cu Belarus, selecționerul Edi Iordănescu a apelat la debutanții Louis Munteanu și Bîrligea, vârful CFR-ului bifând astfel o convocare în premieră la prima reprezentativă. 

Atacantul lui Mandorlini a strâns 12 apariții în acest sezon, în care a reușit patru goluri și patru assist-uri. 

Florin Prunea îl cere titular la națională pe Daniel Bîrligea

Florin Prunea a vorbit în termeni laudativi despre Bîrligea:

„E bine că el marchează, are nevoie de încredere. E bine și pentru echipa națională. Bîrligea e într-o formă foarte bună. În momentul de față are șanse să fie în echipa de start”, a spus Florin Prunea luni, la Digi Sport. 

Pentru un loc de titular în atacul naționalei, Bîrligea se luptă cu Denis Alibec (32 de ani, Muaither), Denis Drăguș (24 de ani, Gaziantep) și L. Munteanu (21 de ani, Farul).

VIDEO Alexandru Bourceanu are încredere în naționala lui Edi Iordănescu: „Jocul nu e cel mai relevant, ci doar rezultatele”

Citește și alte știri de actualitate: 

Totul pe cartea atacului » Echipa pe care o pregătește Edi Iordănescu pentru meciul cu Belarus

EXCLUSIV AUR et Patria » Ieri ultrași, azi președinți de partid! Suporterii care fac haos la meciurile naționalei, folosiți în campania electorală a lui George Simion

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mirstelistu
mirstelistu  •  10 Octombrie 2023, 20:10

Dar oare de ce nu va intrebati sau nu v-ati intrebat niciodata ce cauta fiul lu' tata la nationala? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  10 Octombrie 2023, 17:06
Postat de ntmarcel4 pe 10 Octombrie 2023, 10:24

nicio masa fara peste, nicio zi fara ceva indigest , cel mai mare defect al lui barligea este apartenenta la cfr cluj.....

Exact. Daca era zecesebist, era urcat pe cel mai inalt piedestal.

cosmo
cosmo  •  10 Octombrie 2023, 14:00

Lasă că joaca ianis tăt câte 90 de minute plus prelungiri.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează