FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA

„Atunci să închidem prăvălia!” » Panduru, scandalizat înainte de Kosovo - România: „N-am înțeles nimic”

Basarab Panduru, la Orange Sport +32   FOTO
Basarab Panduru, la Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 09:44 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 09:50

Fostul fotbalist Basarab Panduru (52 de ani) s-a declarat nedumerit de solicitarea pe care au făcut-o atât FRF, cât și selecționerul Edi Iordănescu înaintea meciului dintre Kosovo și România, programat în această seară, la ora 21:45. 

Joi, cu o zi înainte de duelul dintre Kosovo și România din preliminariile EURO 2024, pe site-ul Federației a apărut un mesaj semnat de „staff-ul tehnic al echipei naționale”.

Solicitarea federalilor era ca „agenții, cluburile și jurnaliștii ce fac parte din familia fotbalului românesc să înlesnească jucătorilor naționalei posibilitatea să se concentreze total la miza acestor meciuri”, cerere pe care selecționerul Edi Iordănescu a întărit-o la conferința de presă premergătoare partidei.

CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață

Basarab Panduru a reacționat vehement: „Atunci închidem prăvălia!”

Basarab Panduru, fost fotbalist cu 23 de prezențe în „tricolor”, a fost bulversat de mesaj.

„N-am înţeles ce a vrut. Care e mesajul? Ce ceri? Măcar să facem ceva. Cum adică să nu mai discutăm despre transferuri? A zis ceva, dar n-am înţeles nimic. Nu avem voie să spunem...

Atunci zilele astea să închidem prăvălia, să nu zicem nimic, să spunem doar că ei sunt foarte bine. Nu mi se pare că s-a întâmplat ceva ca să intre cineva de la naţională în panică. Pe fotbalişti ce-i poate deranja?”, s-a întrebat Panduru la Orange Sport.

Ce a spus Edi Iordănescu despre solicitarea dinainte de Kosovo - România

„Mesajul are legătură cu ce se întâmplă în spațiul public, că agenții, conducătorii ies și discută despre transferuri, despre liste, despre plecări. Sunt lucruri naturale în perioadele de mercato, dar avem nevoie de concentrare.

Mărturisesc că n-am avut foarte mulți băieți care să vină bine la această acțiune, nu toți au avut perioade bune pe final de sezon la cluburi, nu foarte mulți și-au îndelinit obiectivele.

Mulți au avut probleme, frustrări, supărări. Girez eu pentru ei, dar avem nevoie de liniște. Apelul meu în această direcție era. Să ne mobilizăm, toate aceste speculații nu fac bine. Dacă facem front comun și am mai avea un pic de răbdare cu aceste lucruri, am face bine”, a explicat selecționerul.

Mai multe știri despre Kosovo - România:

Antrenamentul naționalei, întârziat de furtuna din Kosovo » Gazonul arată horror cu o zi înainte de meci: „S-au plâns și adversarii”

Probleme de ultim moment pentru Kosovo: „Au părăsit cantonamentul!” + De ce „tricolori” se teme starul lui Napoli

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
miciBIO
miciBIO  •  16 Iunie 2023, 14:56
Postat de Stelian66 pe 16 Iunie 2023, 14:15

Si apare inevitabil intrebarea : Paduru ce a devenit ? Ca cele 3 luni de Director pe la Craiova nu il califica la nimic. iar ca analist.... Repet, nu am ceva cu el, dar carcota asta permanenta e obositoare si ineficienta.

Te înțeleg, dar între cârcotaș cu mesaj direct și ***, prefer prima variantă. Eu nu am găsit un om rezonabil la clubul ăla, un club cu buget imens care nu a realizat nimic. Un club care joacă rol de satelit dar se dă unul dintre granzi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stelian66
Stelian66  •  16 Iunie 2023, 14:15
Postat de miciBIO pe 16 Iunie 2023, 12:16

Nu toți fotbaliștii trebuie să devină și antrenori, luând proporțiile, nu au loc. Unii să devină și analiști, alții ies din fenomen, alții manageri, alții directori tehnici, alții la centre de copii și juniori, scouteri, impresari și tot așa!

Si apare inevitabil intrebarea : Paduru ce a devenit ? Ca cele 3 luni de Director pe la Craiova nu il califica la nimic. iar ca analist.... Repet, nu am ceva cu el, dar carcota asta permanenta e obositoare si ineficienta.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  16 Iunie 2023, 12:28

Chiar va rog! Nu va duce nimeni lipsa! Nu va vede nimeni venind cu ceva constructiv. Asa ca, de ce nu?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează