FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 0-2

Basarab Panduru, nedumerit de un aspect din Islanda - România: „E un mare semn de întrebare! Nu există să vorbești doar în funcție de rezultat”

Basarab Panduru crede că Mirel Rădoi a fost inspirat cu alegerile lui Dennis Man și Deian Sorescu în benzi. +39   FOTO
Basarab Panduru crede că Mirel Rădoi a fost inspirat cu alegerile lui Dennis Man și Deian Sorescu în benzi.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 23:54 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 00:25

România a învins-o pe Islanda, scor 2-0, în a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial. Primul meci din mandatul lui Rădoi în care naționala nu primește gol! Basarab Panduru crede că Mirel Rădoi a fost inspirat cu alegerile lui Dennis Man și Deian Sorescu în benzi, dar e contrariat de folosirea lui Dragoș Nedelcu.

Islanda - România 0-2 » Revansson! Încă visăm la MONDIAL! Premieră în mandatul lui Rădoi
Islanda - România 0-2
Islanda - România 0-2 » Revansson! Încă visăm la MONDIAL! Premieră în mandatul lui Rădoi

Basarab Panduru a ridicat și un semn de întrebare, folosirea lui Dragoș Nedelcu în postul de mijlocaș central. 

Basarab Panduru, după Islanda - România 0-2

„Sunt fundaș dreapta la ultimul meci al lui Dinamo, ajung la națională extremă stângă. Nici Sorescu nu mai știe ce joacă. Cred că Rădoi i-a văzut pe islandezi că stau destul de sus. A vrut viteză cu Man și Sorescu în benzi. Sorescu a avut o mare ocazie, a insistat și a greșit fundașul. E un meci important care ne bagă în cursa pentru locul 2! 

Cu Nedelcu e un semn mare de întrebare. De ce Nedelcu, când îl ai pe Răzvan Marin? E un închizător care joacă fundaș central... Ce treabă mai are el cu mijlocașul la închidere? Nu mi s-a părut niciun jucător că a dezamăgit. Nu cred că există să vorbești doar în funcție de rezultat. Atunci nu mai ești om de fotbal. Trebuie să remarci unele lucruri”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

România revine puternic în calculele calificării la Campionatul Mondial

Germania s-a impus în deplasarea din Liechtenstein, scor 2-0. În meciul care i-a interesat pe „tricolori”, Macedonia de Nord și Armenia au remizat, scor 0-0. 

România a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din mandatul lui Mirel Rădoi și a învins Islanda, scor 2-0. Nu a fost singura veste bună primită de „tricolori”. Macedonia de Nord și Armenia, formații aflate în față în clasamentul grupei J, au remizat „alb”. Fără Goran Pandev, golgeterul all-time, retras după Euro 2020, Macedonia de Nord s-a apropiat cu greu de poarta armenilor. A cadrat un singur șut și ajunge la 7 puncte în grupă, ocupând locul 3. Joaquin Caparros continuă să impresioneze pe banca Armeniei. Conduce în continuare grupa, cu 10 puncte, fără eșec după 4 runde.

Debutul lui Hansi Flick pe banca naționalei Germaniei nu a fost unul spectaculos. Nemții au fost zgârciți în deplasarea din Liechtenstein și au marcat doar un gol în fiecare repriză. Prima reușită a fost semnată de Timo Werner, în minutul 41. Rezultatul final a fost stabilit de Leroy Sane, în minutul 77.

Basarab Panduru, nedumerit de un aspect din Islanda - România: „E un mare semn de întrebare! Nu există să vorbești doar în funcție de rezultat”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Declarația lui Dennis Man l-a lăsat mască: „Băi omule... unde ești din punct de vedere intelectual?”

Meritau să fie și ei în lotul României? » Cifrele InStat arată că da: TOP 5 fotbaliști din Liga 1 ignorați de Rădoi

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
dragdim
dragdim  •  03 Septembrie 2021, 13:56

Nu asta este închizătorul, un fundas in fata fundașilor? Nu cred că are dreptate, Nedelcu a jucat bine, iar Sorescu a jucat de foarte multe ori in poziția de extrema stânga. Cât despre meciul Germaniei, Liechtenstein avea toți jucătorii in careul de 16m, nu prea vedeau poarta.

zagna
zagna  •  03 Septembrie 2021, 12:11

"Analizdu' Pandy se crede mai deștept decât este ! Nedelcu nu este grozav, dar este un jucător constant, iar aseară a jucat bine închizător, nr.6 clasic.

sibelius
sibelius  •  03 Septembrie 2021, 10:52
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 03 Septembrie 2021, 02:28

Prietene.....Nedelcu e cel mai slab din ultimii 400 de fotbalisti trecuti prin liga 1. Lasa-ma cu Foetuna Dusseldirf. Au fost pacaliti. O sa il vada cateva meciuri si dupa nu mai apuca sa joace. Sa vezi ca asa va fi, precum cu Dragus care a jucat 5-6 meciuri pt Crotone dupa care nu a mai fost in lot deloc.

Deocamdata Nedelcu e titular in 2.Bundesliga, chiar daca echipa joaca prost. Marin nu joaca inchizator, iar altul care sa fie mult mai bun nu avem. La fel cum nu avem nici varf de atac sau fundas stanga.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează