FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Basarab Panduru, nemilos cu „tricolorii”: „Am jucat doar un singur minut. Nord-irlandezii nu ne-au dat mai multe goluri de slabi ce sunt”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 00:48 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 00:58

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor, iar Basarab Panduru s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de echipa națională.

Nu mă aşteptam niciodată să ajungem la ultimul meci şi să fim atât de slabi! Am jucat un singur minut, în minutul 81, când Tănase face acţiunea pe partea stângă, centrează, lui Bicflavi îi vine mingea mai mult sub el, dar bagă mingea la colţul scurt, de unde pleacă portarul.  Am jucat un singur minut în meciul asta. 

După meciul cu Austria, despre care trebuie să discutăm, noi am jucat tot mai puţin, ajungând la ultimul meci să jucăm un minut. Culmea e că ne-a ajuns un minut să terminăm pe locul 20 şi, implicit, în urna 2.

Nord-irlandezii de prea slabi ce sunt nu au dat mai multe goluri! Ne-au dominat și au ajuns de multe ori la 16 metri de poarta noastră. Dar au jucat cu unii din liga a doua din Scoția, care nu e pe harta fotbalului. De aceea nu au putut să dea mai multe goluri. Noi am avut o ocazie și am reușit să egalăm".

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
115486966066476
Edi Girnita  •  19 Noiembrie 2020, 10:59

Cu părerea să-și de-a unul care știe fotbal cu adevărat nu un anonim care a fugit o jumătate de an pe la arabi după bani ca secundul altei *** in antrenorat.Noroc cu tv. ca scapă de foame multi parveniți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  19 Noiembrie 2020, 09:39
Postat de the.fixer pe 19 Noiembrie 2020, 08:37

Oare șeicii ți-au făcut și ți-e o analiza de ai revenit la Telekom? Pe cine interesează părerile lui Panduru, Balint, Ilie Dumitrescu, Ionuț Badea și a restului de pseudo antrenori???? B r e l o a c e

bine punctat!

zagna
zagna  •  19 Noiembrie 2020, 08:54

Nici la echipele satesti nu vezi atatea lufturi, pase gresite, preluari esuate, mingi scapate in aut...Indivizii in cauza nu au respect fata fotbal, ar trebui si cluburile de unde provin sa fie mai exigente cu ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează