FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Becali dezvăluie cum Dragnea îi putea oferi încă un mandat lui Burleanu: "Dacă îl punea pe el premier, câștiga din nou!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 11:55

Gigi Becali a lăudat discursul părtinitor avut de Liviu Dragnea la adresa lui Ionuț Lupescu în interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor (vezi detalii AICI!).

" Liviu Dragnea a făcut cel mai bun lucru pe care l-a făcut de când este el în politică. E mare lucru, a stârpit tirania. Asta a făcut el acum.

El trebuia să îl pună pe Dâncu prim-ministru atunci când a propus-o pe Sevil Shhaideh. Atunci a lucrat Dumnezeu și l-a făcut să se răzgândească. Dacă îl punea atunci premier, ne călăreau și mai rău serviciile și Răzvan Burleanu ieșea din nou președinte. Aveam în continuare un dictator, un tiran la conducerea fotbalului. Ar fi prelungit mandatul, îl făcea de 6 ani și să poată avea mai multe, nu doar două", a declarat Becali la TV Pro X.

Citește și: EXCLUSIV De la Burleanu pentru Dâncu şi prietenii lui: 800.000 de euro! Cum comentează agenția de publicitate și FRF subiectul

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2018, 18:41
Postat de catalynn pe 17 Aprilie 2018, 12:55

Vorbește prostii, sistemul si KWI le-au demostrat si ieri pt a mia oară lui Dragnea si PSD ca ii au la degetul mic. Sa zică merci daca in 2019 cand ii expira Lulutei mandatul nu o vor numi iar, doar asa, pt ca pot! :-))) Si cand te gândești ca randoom credea in prostia lui ca sistemul e șubrezit si d’aia i-au acceptat recursul la ICCJ stăpânului sau :-)))))

Wtf?

adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2018, 18:40

La mesajul asta raspunsesem, nu stiu de ce nu l-a citat...

adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2018, 18:39

Aveam impresia ca te duce nitel mai mult capul. De fapt ficusul mutant de la Sibiu se agata de proasta de la Medias ca inecatul de un pai, pentru ca isi da seama ca n-are nici o sansa la al doilea mandat daca nu il executa aia cumva pe Dragnea. Problema e ca toata Romania s-a prins de mult ca 'lupta anticoruptie' a fost doar o vrajeala tampa prin care tara a fost condusa din exterior prin intermediul a cativa descreierati din parchete, gen Negulescu&co. Practic o sa vezi maine la alegerile de la FRF care e raportul de forte din teritoriu, in aparatul de stat (primarii, prefecturi samd).

Vezi toate comentariile (15)
Comentează