FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ

Becali îi dă dreptate lui Piţurcă: "Bine a făcut că i-a dat afară, doar nu depinde de ei"

Adrian Mutu şi Tamaş au făcut degeaba deplasarea în San Marino
Adrian Mutu şi Tamaş au făcut degeaba deplasarea în San Marino

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 19:30

Nici un minut de linişte la echipa naţională, ăsta pare a fi tiparul de pe care se desfăşoară acţiunile echipei reprezentative din ultima perioadă. Şi de fiecare dată scandalurile par să aibă un numitor comun: Adrian Mutu. Internaţionalul de la Cesena şi-a dat iarăşi în petic în deplasarea pentru meciul cu San Marino, fiind surprins beat de Victor Piţurcă. Mutu nu era singur, ci însoţit de Gabi Tamaş, aflat şi el sub influenţa băuturilor spirtoase.

Consecinţa? Cei doi au fost excluşi din lot şi nu vor mai juca în meciul amical cu San Marino din această seară.

Gigi Becali, patronul Stelei, l-a felicitat pe selecţioner pentru că a avut curajul să renunţe la doi dintre cei mai importanţi jucători ai săi şi a spus că nici unul dintre cei doi jucători nu va mai reveni la naţională în mandatul lui Piţurcă.

"În cazul în care calificarea şi contractul selecţionerului depindeau de meciul cu Franţa, Piţurcă muşamaliza totul. Nu e fraier, ştie că are timp să construiască o nouă echipă. Nu cred că îi va mai chema în actuala campanie pe Mutu sau Tamaş. Adrian face deja 33 de ani, practic «la revedere naţională»", a spus Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

Mutu şi Tamaş au făcut-o lată astă-noapte în San Marino. Sursele gsp au dezvăluit că cei doi fotbalişti ar fi fentat regulile impuse de Piţurcă şi au petrecut cu alcool,  iar selecţionerul a decis să nu-i mai folosească diseară, în amicalul care începe la ora 21:30.

Meciul San Marino - România va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de GSP.RO, unde comentăm împreună!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
bigbelly
bigbelly  •  11 August 2011, 09:38

...si pe cine intereseaza ce-a zis Becali?!?

rapid..
rapid..  •  10 August 2011, 23:23
Postat de masculu pe 10 August 2011, 21:48

barbugiuu ii promoveaza jucatorii ciobanului ca sa ii poata vinde apoi ,binenteles contra unui mic comision...sa vedeti cati de la steaua vor juca,,jucatori care n-au loc la steaua in echipa

au jucat 3 titulari si toti au avut evolutii fenomenale :)) suturi nemaivazute ale fenomenului banel, driblinguri incredibile ale maestrului dodel si cireasa de pe tort :stalpul(la propriu) apararii gardos.doamne ce m-am amuzat cand il intorceau din dribling bucatarii si ospatarii pe bietul sarac.

anona1963
anona1963  •  10 August 2011, 23:07
Postat de cleo_ro pe 10 August 2011, 22:27

Mutu si Tamas au evitat sa se accidenteze intr-o stupizenie de meci cu San Marino, Piti a vrut sa arate de la bun inceput ca cine ii iese din cuvant e out, ziarele de sport au mai facut rost de o stire dementiala, iar pe site-uri se face trafic in draci. Toata lumea e multumita, nu? Chiar puneti botu' la cacealmaua asta organizata de cei trei?

Evitatul accidentarilor pare un motiv nu doar pueril dar si lipsit de sens. Asta ar insemna sa joci doar finalele de cupa, sa te pastrezi doar pt CL sau pentru ultimile 3 etape din campionat. Mutu joaca la Cesena si are peste 33 de ani, ce conteaza atat de mult ? De ce nu evita sa mearga cu avionul? Daca sufera vreo accidentare ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close