FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Eric Bicfalvi, prima reacție după golul care a salvat România: „Nu a fost nimic special!” + ce a spus Alibec

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 01:10 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 01:25

Eric Bicfalvi (32 de ani) a fost eroul României în remiza cu Irlanda de Nord, 1-1, din Liga Națiunilor, marcând golul egalizator în minutul 81.

Aflat la prima reușită pentru „tricolori”, mijlocașul a vorbit despre meci și despre calificarea în urna a doua pentru tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2022.

„Mă bucur pentru gol, dar era mai bine dacă obțineam o victorie. A fost un meci în care am muncit foarte mult. Cel mai important este că am ajuns în urna a doua. Toți ne dorim să mergem la un turneu final și văd că vin doua generații foarte bune din urmă.

Nu e nimic special de simțit la gol. Tănase a făcut o fază foarte bună, eu am așteptat mingea și doar am pus latul. Nu a fost nimic special.

Pentru mine, e o mândrie să vin la națională. E plăcut să îi vad pe cei alături de care am jucat, pe Dică și Rădoi. Ca selecționer, Rădoi e pe drumul cel bun”, a declarat Eric Bicfalvi pentru ProTV.

Chiar dacă nu am câștigat, am obținut e un punct important. Suntem mulțumiți. Ne bucurăm că am intrat în urna a doua și sperăm să avem o grupă favorabilă.

Trebuie să avem încredere în noi, trebuie să continuăm așa, să nu renunțăm până în ultima clipă și să mergem să luam cele tre puncte la fiecare meci
-Denis Alibec

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
mirel
mirel  •  20 Noiembrie 2020, 19:45

N-am sa inteleg niciodata de ce Mirel Radoi nu i-a convocat pentru meciul cu Islanda pe fostii lui coechipieri Eric Bicfalvi si Cornel Rapa. Amandoi au jucat constant in doua campionate in care se pune accent pe forta fizica: campionatul Rusiei si cel al Poloniei. La ora actuala Cornel Rapa este cel mai bun fundas dreapta care ar putea fi convocat la nationala Romaniei iar Eric Bicfalvi un jucator ofensiv care marcheaza frecvent in campionatul Rusiei. Chiar daca ambii sunt trecuti de 30 de ani puteau contribui decisiv la calificarea la Campionatul European.

138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Noiembrie 2020, 07:59

Alibec, unul dintre cei mai slabi Romani aseara,alaturi de MAN care este o catastrofa, el confunda nationala mare cu cea de tineret, copilul asta nu poate face fata in campionatele din vest. Este bun pentru Romania si tarile Baltice mai mult nu poate.

tipsy
tipsy  •  19 Noiembrie 2020, 03:25

Un jucator bunicel si serios, merita mai multe selectii avand in vedere nivelul catastrofal la care suntem. Sa stii sa pui latul nu e chiar de ici de colo pentru jucatorii romani de azi si asta nici macar nu e gluma sau spusa cu rautate ... e o stare de fapt. Imi amintesc cand a venit la Dinamo si am fost la cateva meciuri (stiti ca se vede altfel "live"), era atat de evident ca este cu o clasa peste ceilalti de pe teren, il vedeai dupa cum se misca si cum loveste mingea ca este la un nivel superior.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează