FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

NOTE GSP: Un singur remarcat după Irlanda de Nord - România! Un „tricolor” a fost cel mai slab de pe teren

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 09:00

România a remizat la Belfast, 1-1 cu Irlanda de Nord, în ultimul meci din Liga Națiunilor. Grație acestui rezultat și a victoriei Serbiei cu Rusia, 5-0, „tricolorii” vor fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Naționala României a avut o prestație modestă, în special în startul reprizei secunde, atunci când „tricolorii” au încasat golul. Pe finalul partidei, elevii lui Mirel Rădoi au revenit în joc și au reușit egalarea în minutul 81, prin Eric Bicfalvi.

Intrat în minutul 74, mijlocașul de 32 de ani a fost cel mai bun cel mai bun „tricolor”. Bicfalvi a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului, la egalitate cu Boyce, marcatorul nord-irlandezilor.

La polul opus se află Denis Alibec. Atacantul care a jucat 87 de minute nu s-a făcut remarcat deloc și a fost notat cu 4, cea mai mică notă de pe teren, la fel ca Magennis, vârful advers. Evoluții slabe au avut și restul românilor. Man, Maxim, Florin Tănase, Crețu, Nistor, Toșca, Tătărușanu și Iulian Cristea au jucat mediocru și au luat 5. 

Mirel Rădoi, selecționerul României, și Ian Baraclough, antrenorul Irlandei de Nord, au luat aceeași notă, 5.

NOTE GSP: Un singur remarcat după Irlanda de Nord - România! Un „tricolor” a fost cel mai slab de pe teren

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România 1-1 au fost la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Mirel Rădoi și-a anunțat viitorul: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
thebluestlion
thebluestlion  •  19 Noiembrie 2020, 13:31
Postat de dora pe 19 Noiembrie 2020, 09:20

Dupa meciul de aseara s-a vazut ca unii trecuti bine de 30 de ani, gen Camora, Cretu ori Dan Nistor nu mai au ce cauta la nationala, cel putin in primul 11 !

S-a vazut si ca stelistii sunt cei mai slabi, la pachet cu Nistor, dar asta nu o mai spuneti!

mgexpert
mgexpert  •  19 Noiembrie 2020, 13:24

..dar câte pase utile a primit Alibec, a numărat cineva ?

dorelu
dorelu  •  19 Noiembrie 2020, 11:14

Uitati-va la poza ! Nistor asa cum a fost tot meciul ! Static ! este singurul care nu alearga ! Joaca tot meciul ! incredibil ! Ce cauta un asemenea jucator la nationala cand se stie ca din vina lui craiova a ratat calificarea in cupele europene ! cred ca radoi are parte dintr-un eventual transfer altfel nu inteleg ce cauta acest individ la nationala ! Sa-l pui pe Cretu in banda si sa joci cu Nistor este tupeu prost de oltean cu 8 clase !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează