FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Bilaşco a putut » Fostul atacant al Urziceniului a avut o accidentare similară cu cea a lui Alibec şi a jucat în UCL, cu acordul actualului doctor al naţionalei

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2016 00:00

Poate sau nu să joace Alibec la Euro din moment ce are o fractură la degetul inelar al mâinii stângi?

Până şi doctorii din domeniu s-au contrazis: unii susţin că are nevoie de operaţie, alţii că poate fi amânată intervenţia. Un fost fotbalist, care a câştigat titlul în Liga 1 şi care a bifat şi meciuri în echipa naţională, vine cu un exemplu concret: a trecut prin fix aceeaşi situaţie cu cea în care se află acum vârful Astrei. E vorba despre Marius Bilaşco.

"Când eram la Urziceni, am păţit ceva asemănător. Am suferit o fisură la unul dintre degete. Medic era chiar Laurenţiu Oproiu, actualul doctor al naţionalei. Nu am avut probleme să joc. Mi s-a luat forma mâinii pentru a mi se face un material special, care să mă protejeze şi care să fie şi omologat fiindcă urmau meciuri în Champions League. Am fost controlat de arbitru, observator, înainte de startul partidelor din Ligă şi mi s-a dat acceptul să joc. Deci, din punctul meu de vedere, există soluţii şi pentru Alibec. Poţi să iei antiinflamatoare fiindcă mai există dureri, apoi peste acea protecţie de care v-am zis se pune un bandaj şi intri şi joci. Cel puţin, eu aşa am jucat atunci", a povestit Bilaşco ieri la Dolce Sport.

6 meciuridin 6 posibile a jucat Bilaşco în grupele Ligii Campionilor în 2009-2010, dintre care în 5 a fost integralist

Alibec: "Sunt OK!"

Echipa naţională a plecat ieri la prânz în Italia, unde va efectua un stagiu de pregătire plus două amicale, cu Congo şi Ucraina. Printre cei 17 jucători deplasaţi s-a aflat şi Denis Alibec. N-a purtat niciun bandaj şi în momentul când unul dintre cameramanii TV s-a apropiat de el, i-a făcut semn chiar cu mâna stângă, la care are fractura. "Sunt OK", a spus Alibec râzând, după care s-a îndreptat spre poarta la care urma să se îmbarce în avion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează