FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Meciul care l-a zguduit pe Bogdan Lobonț: „E o rană încă deschisă! Și vreau să o închid ca antrenor”

Bogdan Lobonț +23   FOTO
Bogdan Lobonț

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 13:30 / Actualizat marti, 23 mai 2023 09:42

Bogdan Lobonț a vorbit la GSP LIVE despre două dintre cele mai grele momente din carieră.

Fostul portar al echipei naționale a fost întrebat ce regretă în carieră și a ales meciul România - Slovenia 1-1, din barajul pentru CM 2002, după ce în tur slovenii câștigaseră pe teren propriu cu 2-1.

„«Cârâie» ambreiajul!»” Bogdan Lobonț și o călătorie de 400 de kilometri cu Dacia 1310. A băgat în sperieți doi jurnaliști: „Vezi că e o pedală acolo, în stânga”
GSP LIVE
„«Cârâie» ambreiajul!»” Bogdan Lobonț și o călătorie de 400 de kilometri cu Dacia 1310. A băgat în sperieți doi jurnaliști: „Vezi că e o pedală acolo, în stânga”

VIDEO Ce regrete are Bogdan Lobonț la finalul carierei

„Am o rană care poate se închide când voi califica națională la Mondial. E legată de meciul cu Slovenia, din Ghencea. E o rană deschisă. Vreau să o închid cu o calificare la Mondial, ca antrenor. 

Stelea a apărat în tur, eu în retur. Și am luat gol de la Rudonja, care atunci a dat singurul gol al naționalei, Da, am greșit la gol. Am plecat prea devreme. Probabil dacă stăteam fix, mi-o dădea în brațe”, a spus Bogdan Lobonț la GSP LIVE.

Amintirea lui Bogdan Lobonț de la Danemarca - România

Lobonț a vorbit și despre cum a trăit finalul meciului cu Danemarca, terminat 2-2, în preliminariile EURO 2004, când „tricolorii” au fost egalați la ultima fază și au aratat calificarea .

„Nu pot să spun că mi-ai deschis o rană, dar ai fost aproape. De ce? Acel meci a făcut să nu ne calificăm la Campionatul European. Dacă se termina 2-1 eram calificați 100%.

Au fost mai multe cauze. Nu doar acel gol luat în 90+5. Face parte din joc, din experiență, din bagajul nostru. Am o imagine în cap, din prima repriză, cu o decizie proastă pe care am luat-o. Am prins mingea și am dat cu piciorul în ea, în loc să o dau cu mâna la Pancu. Ar fi fost o ocazie foarte bună, la 1-0 pentru danezi.

Ne legăm de acel corner al lui Dorinel... Nu cred că ăsta e motivul pentru care nu am câștigat meciul.”, a adăugat Lobonț.

Citește și:

Bogdan Lobonț, contrariat de situația titularului de la Dinamo: „Am văzut un articol... Unde vreți să prindă experiență?”

Ionuț Radu, de senzație cu Olympique Marseille: „Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează