NATIONALA  ·  HOTĂRÂRE MTS

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, ia măsuri după declarațiile îngrijorătoare ale lui Burleanu: „Am mers la Parlament să abrogăm articolul”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de — Vineri, 19 Aprilie

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, i-a răspuns astăzi lui Răzvan Burleanu, după ce președintele Federației Române de Fotbal  declarase că ultimele demersuri venite dinspre Minister ar putea pune în pericol găzduirea celor 4 meciuri de la EURO 2020.

  • Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut miercuri o declarație îngrijorătoare la finalul Adunării Generale a Federației.
  • Acesta a susținut că, dacă modificările Legii Sportului (69/2000) vor fi aprobate de Parlament, România riscă extrem de mult, inclusiv pierdea meciurilor de la EURO 2020
  • Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, trimisese către Parlament un amendament care ar permite instituției conduse de el să realizeze strategia și bugetele federațiilor sportive din România, inclusiv FRF - Detalii, AICI!

„Propunerea făcută de MTS era aceea de a căpăta dreptul de a convoca adunările generale la federațiile unde apar anumite probleme de ordin juridic, așa cum este cazul în prezent, de exemplu, la Federația de tenis.

Oricum, această prevedere viza doar federațiile cărora MTS le acorda finanțare, ceea ce, după cum știți, nu e cazul la FRF. Pentru a nu isca însă probleme la nivel internațional, fiindcă am înțeles că FIFA și UEFA n-ar fi de acord cu astfel de intervenții în probleme organizatorice ale federației, departamentul juridic al MTS a mers deja în Parlament pentru a abroga acest articol. Momentan va rămâne doar la decizia Federațiilor să-și rezolve singure problemele.

Nu e o înfrângere a MTS, ci e vorba doar despre un dialog constructiv. Suntem în discuții în continuare cu federațiile pentru a găsi forma optimă de schimbare legislativă, fiindcă, din păcate, sunt unii care au interpretat aceste chestiuni așa cum și-au dorit. Așteptăm deocamdată forma finală în săptămânile, lunile următoare”, a declarat Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului.

Vezi și:

Scenariu HORROR dezvăluit de Burleanu! De ce „EURO 2020 e în pericol, iar naționala și cluburile ar putea fi excluse din competițiile europene”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Dăncilă gafează din nou, la depunerea candidaturii pentru prezidenţiale

Libertatea

Comentarii (2)

Anton Pan  •  19 Aprilie 2019, 12:38

Acest monument de impostura, tupeu, nesimtire si neamprostie, politrucul infiltrat Burleanu, a fost instalat la FRF din ordin politic si acum se plange mizerabilul de implicarea politicului in fotbal. A distrus tot ce mai era in picioare din oricum ruinatul fotbal romanesc si continua sa praduiasca impreuna cu gasca lui de profitori (visan, vochin, bodescu) pana la secatuirea totala. Dupa aceea se vor muta la alta sinecura, ca asa e cu politrucii infiltrati, care nu au legatura cu fenomenul pe care il conduc.

alexbibirica1  •  19 Aprilie 2019, 12:18

Domnul Bogdan Matei mi se pare un om de calitate.Pacat ca n-a venit mai devreme in MTS.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1