FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 2-3

Bogdan Stelea: "Nu ştiu dacă jucătorii din această generaţie s-au irosit sau au fost irosiţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2009 00:00

Bogdan Stelea, fostul portar al naţionalei României, nu îşi dă seama dacă jucătorii din această generaţie s-au irosit sau au fost irosiţi.

"Şanse teoretice sînt, dar perspectivele sînt destul de sumbre. Nu spun că este imposibil, dar este foarte greu să cîştigăm în deplasare la principalele contracandidate, mai ales că nu am cîştigat meciurile de acasă. Nu ştiu dacă s-au irosit jucătorii sau au fost irosiţi. Mi se pare destul de greu să facem un schimb de generaţii. Avem o generaţie care să fi cîştigat ceva?", a spus Bogdan Stelea la sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
 •  29 Martie 2009, 18:54

prefer sa cred in aII-a varianta!

 •  29 Martie 2009, 18:46

Nu jucatorii au fost irositi, doar ascestea sunt consecintele unui fotbal intern dominat de oameni care n-au nimic comun cu acest sport ! Nu dau exemple ca poate voi supara pe multi si mai ales FRF, care normal ar trebui sa tina nivelul fotbalului peste nivelul celor care investesc in acest sport.

 •  29 Martie 2009, 18:16

Ai pus bine intrebarea. Raspunsul este la FRF. Intreaba-i pe Sandu, Lupescu, Prunea, Dragomir,.. Ei au cheia succesului, bineinteles nu cel asteptat de suporteri ci acela al intereselor. La ce grup de mafioti avem in frutea FRF este normal ca fotbalul sa fie doar paravan. Ei au manipulat si calificarea la Euro ptr. siguranta fotoliilor si linistirea spiritelor. Acum cred ca-si mai permit alte doua, trei esecuri fara probleme. Vorba aia; Mai rau sa nu fie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close