FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOLONI SE DUCE LA PAOK SALONIC

Boloni, aproape de PAOK: "Mircea Sandu mi-a spus despre proiectul pe 4 ani, dar nu m-a mai căutat apoi"

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 12:47

Ladislau Boloni admite că a avut o discuţie cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, pentru a prelua echipa naţională, însă, ulterior, "Naşu" nu l-a mai căutat.

- Domnule Boloni, aţi aflat că Mircea Sandu i-a ofertat oficial pe Hagi, selecţioner, şi pe Anghel Iordănescu director tehnic? Proiect pe 4 ani, calificarea la Euro 2016 şi reformarea loturilor de juniori?
- Nu ştiam, dar e o soluţie foarte bună. Importantă va fi colaborarea, definirea rolurilor pe care le vor avea Hagi şi Iordănescu.

- Tratativele dintre dumneavoastră şi Mircea Sandu cum au decurs?
- Nu am discutat prea aprofundat. Mi-a spus despre acest proiect pe 4 ani şi cam atît. Trebuia să revină cu un telefon, era chemat la Ministerul Apărării Naţionale, dar n-a mai sunat.

- Vă pare rău?
- Ce pot să spun? Nu comentez!

- V-aţi înţeles cu grecii de la PAOK Salonic?
- Am avut o discuţie cu ei.

- Şi cînd vă apucaţi de muncă?
- Păi muncesc de mult prin grădină, dau cu sapa, cumpăr vopsea.

- Vă renovaţi casa?
- N-am casă!

- Gigi Becali zice că sînteţi prima opţiune pentru banca Stelei, că v-a sunat dar nu i-aţi răspuns.
- Îmi pare rău, dar nu vă mai aud. Nu prea am semnal bun la telefon!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (8)
nemecsek
nemecsek  •  07 Iunie 2011, 13:37

(Pentru (dumitrita) Spunea Mircea Sandu ca nu vrea antrenor STRAIN!) Boloni a jucat la Steaua prin 1986 (Champions League). Pe atunci avea cetatenia romana, asa cum stiu ca o are si acum, :-)

vali12
vali12  •  06 Iunie 2011, 15:40
Postat de catalin_cj pe 06 Iunie 2011, 13:16

nea lotzi ia vezi-ti matale de drum asa cum ai facut acum cativa ani, cand ne-ai lasat balta la prima ocazie. du-te si fa treaba dumitale prin franta, belgia si portugalia si lasa-ne pe noi cu ale noastre. cauta-ti o nationala in ungaria si antreneaz-o pe aia ca de lacrimat dupa ea ai stiut atunci cand baietii au invins-o. data trecuta tot pe un proiect ai venit si ti-ai batut joc de el. prima data a fost naiv mircea sandu acum ar insemna sa fie prost. suna-l pe gigi si mai negocieaza ceva bani in plus

tu sa comentezi atunci cand va fi un articol care se refera la cluj.

submarina
submarina  •  06 Iunie 2011, 14:31

Daca dl Boloni avea o zi de prasit cum am avut-o eu sambata trecuta (am ajutat-o pe saraca mama) un adevarat cosmar! astazi nu mai dadea interviu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează