FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA

Bosniacii nu se mai tem de România: „Câștigăm fără probleme”

Dino Hotic (în cădere) la meciul Finlanda - Bosnia, 1-1
Foto: Imago
Dino Hotic (în cădere) la meciul Finlanda - Bosnia, 1-1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 18:30 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 19:07

Dino Hotic (26 de ani), mijlocașul naționalei Bosniei, nu se teme înaintea meciului cu România, din Liga Națiunilor.

  • Partida Bosnia - România se joacă marți, 7 iunie. Meciul este programat de la 21:45 și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și la televizor pe Antena 1
Harachiricheș și naționala de râs
EDITORIAL
Harachiricheș și naționala de râs

După ce a remizat în prima etapă a grupei, scor 1-1 cu Finlanda, Bosnia se pregătește acum de meciul cu România. Dino Hotic, fotbalist în Belgia, la Cercle Brugge, este încrezător că „naționala” lui îi va răpune pe „tricolori” la Zenica.

„Contra Finlandei este mereu dificil să joci. Cred că am meritat un punct, poate chiar mai mult, dar, în cele din urmă, și un punct este bun în deplasare. Trebuie să mergem mai departe acum, vom juca contra României la Zenica și vrem cele trei puncte. 

Cu toții suntem profesioniști și știm să ne recuperăm după meci.  Vom fi pregătiți pentru români. Fiecare meci este dificil pentru noi, însă dacă suntem sută la sută, cred că nu vor fi probleme și vom câștiga trei puncte”, a declarat Hotic potrivit publicației sport.avaz

Bosnia - România, arbitrat de Sascha Stegemann

Sascha Stegemann, ecuson FIFA din 2019, a arbitrat 15 meciuri în acest sezon de Bundesliga și 8 în 2.Bundesliga. Arbitri asistenți la meciul României cu Bosnia vor fi Mark Borsch și Christian Gittelmann, iar al patrulea oficial este Robert Schroder.

„Centralul” german a debutat în Bundesliga în 2014, iar în total a bifat 114 meciuri în prima ligă germană și 68 în eșalonul secund. În acest sezon, Stegemann a arbitrat finala Cupei Germaniei, câștigată de Leipzig împotriva lui Freiburg, 1-1 și 4-2 după penalty-uri.

Clasamentul în grupa României din Nations League

ECHIPĂPUNCTE
1. Muntenegru3
2. Bosnia1
3. Finlanda1
4. România0

Programul României în Liga Națiunilor

  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Bosnia - România

 Citește și:

Gigi Becali iese la atac: „Ce a vrut să facă Edi? Experimente? Cum să nu îl bagi pe «Maradona» și să joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?!”

Marica s-a săturat de „băieții buni” de la națională: „Nu avem lideri și nu supărăm pe nimeni! Reflecția lui Burleanu și Chiricheș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  05 Iunie 2022, 22:12

Vă dați seama ce-am ajuns, dacă nici desculții ăștia nu-și fac probleme că nu ne-ar bate ?!

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Iunie 2022, 21:25

Am fost, aseara, la Podgorita, acuma sint in Pristina la Kosovo-Grecia, maine seara voi fi...la Split, la Croatia, poimane la Zenica ( am mai fost aici...pe vremea lui M Sandu, si am luat bataie). Plecind de acasa am vazut loturile echipelor, toate mai bune ca al nostru,...plin de " aiureli". Muntenegru ne-a batut fara Savici si Iovetici, cei mai buni. Noi nu am jucat absolut nimic, "multumiri"... Burleranu, l-ai avut pe Boloni ..antrenor,...nu ***" ca "***". Chiriches si Ratiu au gresit la ambele goluri, nici Bancu nu a fost ...mai breaz. Alde Tanase fara nici o valoare. De Alibec...ce sa mai spun ( ramane o schita de fotbalist,...umflat aiurea de ziaristi). Inan si manaila...SERO. Nu am avut o ocazie, un sut serios...nimic. Jalnic,... la fel ca si suporterii UST care au injurat din greu tot meciul.. Nu va spun ce injuraturi urate le-au aruncat lui Chiriches si Iordanescu, care au dat interviu...de linga suporterii romani. Jenant | FRF nu l-a vrut pe Boloni,...antrenor serios, Edi "il inventeaza"... inchizator pe...Cristea..la 30 de ani. Si Mutu era mai bun ca si Edy, dar au fost PCR ( Pile Cunostiinte, Relatii) care au decis. Fotbalul romanesc este in ***, nici un jucator roman nu are o valoare cit de cit, pe Tanase socotit golgheter si cel mai bun...nu il ia nimeni PS> Singura consolare este ca ne-a dat gol...pina si M Vuccevici,...favoritul meu de la UTA, care cind i-am strugat " Bravo ! Hai UTA! mi-a raspu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  05 Iunie 2022, 19:33

Trei sa ne dea Bosnia. Burleanu, Stoichita si cu Edi nu vor pleca decat atunci cand vor arunca suporterii in ei cu rosii storcite si oua clocite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează