FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA PE GIULEŞTI

BUCUREŞTI, dar nu Ghencea! Răzvan Lucescu vrea să ducă "naţionala" pe stadionul Giuleşti

Cristi Chivu, Mirel Radoi
Cristi Chivu, Mirel Radoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Dacă Ministerul Transporturilor aduce complexul la nivelul categoriei a 3-a, impusă de UEFA, meciul cu Albania se poate juca pe arena de lîngă Grant

Echipa naţională ar putea folosi stadionul Giuleşti pentru meciurile de acasă din preliminariile pentru Euro 2012, pînă va fi gata Naţional Arena.

Condiţia e ca Ministerul Transporturilor, proprietarul bazei, să remedieze cîteva lucruri astfel încît arena să fie acreditată cu clasificarea a 3-a, impusă de UEFA pentru astfel de partide. Dacă va fi îndeplinit acest criteriu, meciul cu Albania, din 3 septembrie, s-ar juca în Giuleşti. Pînă în acest moment, doar Ghencea, Timişoara şi Cluj pot găzdui întîlnirile din preliminarii, iar Piatra Neamţ şi Craiova sînt în curs de acreditare.

Nostalgia selecţionerului
"Ar fi plăcut să jucăm acolo, e un stadion care ne convine şi publicul creează o presiune pozitivă", explică selecţionerul Răzvan Lucescu, neuitînd ajutorul fanilor atunci cînd Rapid a învins acasă pe Feyenoord, Hertha şi Hamburg. 

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, l-a delegat pe Viorel Duru, directorul de licenţiere, să facă un studiu la stadion, pe 2 aprilie. "Sînt cîteva lucruri importante, pe care stadionul Rapid nu le are. Rămîne de văzut dacă le pot remedia", a declarat Duru.

Ideea a fost alimentată şi de cei din Liga Suporterilor Rapidişti, care i-au asigurat pe şefii FRF că echipa naţională va juca într-o atmosferă incendiară în Giuleşti şi că jucătorii de la alte cluburi nu vor fi contestaţi absolut deloc.

"Dacă cei de acolo îşi rezolvă problemele, luăm în calcul şi varianta Giuleşti"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

Ce îi lipseşte Giuleştiului pentru a lua categoria a 3-a
Parcare VIP de 150 de locuri
Zonă de primire a VIP-urilor
Zonă de 1000 de metri pătraţi pentru carele TV
Încă 500 de locuri acoperite faţă de cele existente, pentru VIP-uri, presă şi comentatori radio-tv
Suplimentarea numărului cabinelor radio-TV (25)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
maxone42
maxone42  •  25 Martie 2010, 02:16

Andi, dupa cum mai spuneam, Giulestiul chiar este o bijuterie interbelica , o Arena cum nu se mai construiesc in zilele noastre decit ARAREORI pentru ca COSTA foarte scump sa CONSTRUIESTI un stadion, spre deosebire de a sapa o groapa cu scaunele infipte in pamint sau a lega niste schele (stadionul din Cluj) si a monta scaune. Stadionul trebuie doar RENOVAT si vom avea un SUPER stadion de 20 de mii de locuri cum nu mai sunt multe in Europa zilelor noastre.

mihailstanciu
mihailstanciu  •  25 Martie 2010, 01:49
Postat de werder_fan pe 24 Martie 2010, 20:11

ii gazeta bucurestiulu isi nu stim noi? Daca si ardelenii si banatenii sunt tarani, no iva dam de mancare tuciuriilor, de nu eram noi ati fi ramas cu doua dintre cele mai sarace regiuni din UE Moldova si Oltenia. Sa te rogi pt ardeal si ardeleni baiete ca ei fac aproape 40% din PIB.

de aceea e P.I.B.-ul mic pentru ca e facut de voi ! SPOR LA MUNCA !

 •  25 Martie 2010, 01:07

Ha Ha Ha, nu mai sti razvanele ce sa mai faci. Io zic sa jucati in sufragerie la Copos ca orisicat e mai mare decat "arena" din Giulesti. Federatia Romana de Fazani. De acum inainte, sa vrei sa vezi nationala lu' peste prajit si nu ai loc de fularele {lanturile} alb visinii.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează