FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Budescu, în război cu staff-ul naționalei: "Și la ultimele meciuri tot accidentat eram? Poate trebuia să rămân și eu în țară să prind Euro, am văzut că au revenit toți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 11:13

Constantin Budescu i-a răspuns lui Daniel Isăilă, după ce antrenorul secund al naționalei a susținut că atacantul nu a fost convocat pentru cantonamentul din Italia din cauză că nu este apt 100% din punct de vedere fizic.

"Este adevărat că am avut ceva probleme, dar acum sunt OK. Tocmai de aceea am preferat să nu joc câteva meciuri aici, pentru a nu risca nimic și a fi apt pentru echipa națională. Și la ultimele amicale tot accidentat eram?

M-a deranjat foarte tare și faptul că mi s-a transmis prin diferite persoane să stau în China și să îmi văd de treaba mea, că e greu să mai prind naționala de aici", a spus Budescu la Digi Sport.

Fostul atacant al Astrei a declarat că nu regretă decizia de a se transfera în liga a doua din China, la Dalian Yifang, pentru a ajuta Astra să devină campioană.

"Poate trebuia să rămân și eu în țară să prind Euro, am văzut că toți au revenit. Am avut de ales, ori să stau în țară să prind Campionatul European, ori să plec și Astra să-și îndeplinească obiectivul. Eu am riscat participarea la turneul final pentru un titlu, până la urmă mă bucur că am luat campionatul cu Astra, nu mai contează că nu merg eu la Euro", a adăugat jucătorul de 27 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Mai 2016, 02:01

Cat tupeu are tractoristul asta umflat... Pai el joaca (vorba vine joaca, ma rog, e rezerva rezervei) la o echipa de mana a III-a dintr-o tara aflata in Evul Mediu fotbalistic, cu mult sub nivelul care e chiar in Golf la ora asta. Pai celebrul Sarmaluta isi imagineaza ca fara el nu mai exista fotbal in Romania sau ce? A ajuns un jucator IMENS cum a fost Iordanescu si un antrenor la fel de mare sa nu ii raspunda acestui taranus umflat care a dat un gol (de fapt vroia sa centreze) cu Feroe si a prins tupeu? Deja suntem o tara de sumudici, e grav ca cei din fotbal nu reactioneaza sa il faca de ras pe acest baiat care pana acum s-a 'remarcat' doar prin videoclipul ala de pe youtube....

ares123
ares123  •  14 Mai 2016, 18:30
Postat de haideusicfr pe 14 Mai 2016, 16:17

Cu Budescu trebuia sa inceapa Nationala.Pateste ca si Dobrin.A calificat Nationala in meciul cu Cehoslovacia si n-a jucat un minut.In Mexic.

Bai nene...faci niste comparatii de toata jena. Si ma rog, cum poti sa spui ca Budescu ne-a calificat ? A dat doua goluri cu o echipa de mana a 7-a. daca nu juca el ar fi dat altcineva. ....uite unde era Dobrin 2 si noi nu stiam.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2016, 16:17

Cu Budescu trebuia sa inceapa Nationala.Pateste ca si Dobrin.A calificat Nationala in meciul cu Cehoslovacia si n-a jucat un minut.In Mexic.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează