FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 2-0

Budescu petrece după România - Turcia 2-0: "Acum plecăm să ne facă cinste la hotel"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 22:57

Mihai Pintilii a împlinit astăzi 33 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere la echipa națională cu care a reușit să învingă Turcia, scor 2-0. Constantin Budescu abia îl aștepta la finalul jocului pe coechipierul de la FCSB. 

"E foarte bine că oamenii sunt alături de noi și vin la stadion. Suntem un pic frustrați că în această seară n-am jucat la baraj și am jucat într-o partidă amicală. România joacă altceva acum, joacă un fotbal plăcut. Sperăm și în continuare să facem asta. Mister e mai apropiat de noi, e și mai apropiat de vârstă. Staff-ul e dornic de performanță. Trebuie să sudăm acest lot și să obținem o calificare la Euro 2020.

Acum mergem cu Pintilii să ne facă cinste la hotel. A mai rămas un pic și din tort. Cred că de bucătarul nostru a fost făcut tortul. E turc bucătarul, dar acum cred că e mai mult român, că e de mulți ani aici", a declarat Constantin Budescu la Pro X.

Vezi AICI video cu golurile partidei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  10 Noiembrie 2017, 10:07

Cum, e voie sa bea intre două meciuri? Dacă erau Filip sau Nedelcearu, vuia presa cât e de incorect, chiar dacă erau în timpul liber, dar răsfățați de la Fcsb au voie chiar în timpul programului. Probabil impresara, fosta tovarășa de-a Laurei Andreșan, a rezolvat. Cât privește frustrarea lui Pintilii, puteau juca în baraj daca ei, jucătorii aveau valoare. Ce valoare au cei de la Fcsb e clar: un pic mai sus decât Lungani și mult mai jos că și Sporting L.

rakanishu
rakanishu  •  10 Noiembrie 2017, 09:44

E echipa națională, prostu pamantului.

zizu
zizu  •  10 Noiembrie 2017, 07:39

ia uite domle...se cinstesc,iar gsp nu stie nimic,nici o poza,nici o frapiera...! dar e vorba de fcsb ...!la ei e voie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează