FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZBOI

Burleanu îi atenționează pe oficialii Stelei cu privire la refuzul de a da jucătorii la națională: "Reghecampf trebuie să înțeleagă"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 11:02

Fiecare cantonament al echipei naționale naște discuții între șefii FRF și oficialii Stelei, care nu sînt de acord să dea jucătorii în pauza de iarnă. 

Laurențiu Reghecampf vrea să construiască rapid o echipă pentru a se putea bate la campionat. De asemenea, Anghel Iordănescu are nevoie de jucători pentru cantonamentul din iarnă unde vrea să testeze mai mulți fotbaliști în vederea Euro 2016. 

Răzvan Burleanu a comentat problemele pe care cele două părți le au și speră ca pînă la urmă să se ajungă la un acord. 

"Reghecampf şi conducerea Stelei trebuie să înţeleagă faptul că obiectivul principal e echipa naţională, mai ales că nu avem nici o echipă calificată în cupele europene. În aceste condiţii, doar naţionala are capacitatea să tracteze fotbalul românesc.

Eu cred că, aşa cum s-a întîmplat şi în ianuarie 2015, vom ajunge la un consens cu Steaua. Pentru că şi noi ne dorim jucători de la Steaua, şi Steaua îşi doreşte să aibă jucători la naţională", a declarat Burleanu la Digi.

...despre avantajele de a avea jucători la națională: "Nu văd decît avantaje pentru toţi jucătorii. Nu vor mai exista alte posibilităţi să vină la echipa naţională şi să nu ne imaginăm că un jucător ar putea fi selecţionat fără să ia parte anterior la cîteva meciuri de pregătire.

E şi o miză financiară. Cluburile vor încasa cîteva zeci sau chiar sute de mii de euro pentru prezenţa jucătorilor la Euro. Eu nu văd decît avantaje.

Este spre binele cluburilor să poată să ia parte la un asemenea cantonament. Foarte multe naţionale calificate la Euro au parte de asemenea cantonamente".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
khal_37
khal_37  •  14 Decembrie 2015, 15:11

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50065/domestic/

khal_37
khal_37  •  14 Decembrie 2015, 15:11
Postat de ottobraun pe 14 Decembrie 2015, 12:27

burleanu a inscris ilegal clona fcsb ,ce nu a facut nici sandu, penalul asta de burleanu a luat bani de la puscarias va ajunge la puscarie!

Baietica, UEFA a inscris-o nu Burleanu~ Burleanu le-a inscris pe fcdb(clona cs dinamo"CS Dinamo are brandurile, acolo sunt toate. FC Dinamo are un singur campionat luat. Dacă domnul Negoiță va cumpăra brandul, va fi al lor. Deocamdată, brandul nu e cumpărat de nimeni, e deținut de CS Dinamo și e dat numai în folosință. L-am folosit și noi, la Fotbal Club Dinamo 1948, la fel e folosit și acum, dar el aparține de Clubul Sportiv Dinamo" ), astra(clona clonei, nu se mai stie cine pe cine a mai clonat, au fost cel putin 2-3 clonari consecutive efectuate de Burleanu su Nicolae), csu olguta vasilache(clona Universatii Craiova), csms iasi(clona fostei FC Politehnica Iasi), AS FC ASA 2013 Târgu Mureș(clona fostei A.S.A. TG MURES), acs poli timisoara(ACS Poli Timișoara este un club profesionist de fotbal din Timișoara, județul Timiș, România. Fondat în 2012, clubul nu este succesorul FC Politehnica Timișoara, fondat în 1921)...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Decembrie 2015, 12:49
Postat de ottobraun pe 14 Decembrie 2015, 12:27

burleanu a inscris ilegal clona fcsb ,ce nu a facut nici sandu, penalul asta de burleanu a luat bani de la puscarias va ajunge la puscarie!

usor sa nu iti crape vreo vena

Vezi toate comentariile (5)
Comentează