FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZBATERE

Buzărin vs Paraschivescu » Cum ar trebui să joace România? "Rezultatul înainte de orice" vs "Fotbal, nu un deșert oribil"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 09:34

Gazeta Sporturilor de astăzi găzduiește o dezbatere interesantă între doi editorialiști de marcă. Alin Buzărin și Radu Paraschivescu intră într-un conflict de idei, după ce naționala lui Anghel Iordănescu a terminat la egalitate meciul din Irlanda de Nord, scor 0-0. Care e miza? Jocul prestat de tricolori.

Acuzarea

Radu Paraschivescu: "S-a terminat 0-0, un scor exagerat. Meciurile României sînt frumoase pînă să înceapă și după ce se termină. Între aceste momente se întinde un deșert al fotbalului". Citește editorialul complet

Apărarea

Alin Buzărin: "E mai bine acum, cînd ne calificăm apărîndu-ne,  sau pe vremuri, cînd ne înecam la mal ca niște romantici, dar eram brazilienii Balcanilor?" Citește editorialul complet

Citește două editoriale de marcă în Gazeta Sporturilor de astăzi și spune-ne: De partea cui ești?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andrei.33
andrei.33  •  16 Iunie 2015, 10:56

Nu exista nicio dezbatere fiindca respectivii nu se refera nicio secunda la articolul celuilalt. E polemica apriga doar in mintea gsp unde e disperare mare dupa click.

leroiv72
leroiv72  •  15 Iunie 2015, 18:26

acuma, sa fim si noi(macar in ceasul al12lea) sinceri si seriosi: la ce Dumnezeu ne mai adunam(care pe stadioane, care in pub-uri, care in sufragerie cu amicii), facem provizii de bere si seminte, in asteptarea MECIULUI? VREM FOTBAL, IN SOARELE MA'SII, CA DE AIA SE CHEAMA ASA....FOTBAL!!! chiar daca nici pe vremea "generatiei de aur" nu am fost noi prea ofensivi, dar macar mai aratam ceva fotbal, faze de gol, un dribling, o deschidere, un contraatac taios...acuma...nimic, nada, zero! meci anost, fad, fara cap si nici coada...am ajuns sa'mi iubesc femeia intre 2 beri in timpul meciului, mai interesante's dezbaterile de dupa meci(in mod special cand vine r. paraschivescu si c. geambasu, oameni ce spun albului alb si negrului negru)!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Iunie 2015, 12:31

in ultimii 15 ani ne-am innecat aparandu-ne. brazilienii balcanici eram poate acum 20 de ani. oricum fotbalistul roman de echipa nationala nu stie sa dea o pasa verticala, o centrare, sa fac o demarcare sau un 1-2. toti joaca individual si cand nu pot sa continue individual arunca mingea la nimereala spre un coleg. e un bambilici ce joaca romania la ora actuala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează