FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 7 ZILE PÎNĂ LA EURO

Călcîiul lui Goian

Articol de - Publicat sambata, 31 mai 2008 00:00

Stoperul “naţionalei” acuză dureri la piciorul drept, iar Piţurcă s-a temut că-l va pierde pe stelist: controlul medical a relevat însă că Goe nu e în pericol să rateze Euro .

Ziua şi alarma în cantona­men­tul “naţionalei” de la Mogo­şoa­ia! Dorin Goian a devenit de această dată subiectul migre­ne­lor selecţionerului! Funda­şul Stelei a intrat normal la antre­na­ment, a fost folosit la o miu­ţă alături de ceilalţi “tricolori”, du­pă care, brusc, acuzînd mari dureri la piciorul drept, a renunţat la ulti­mele 20 de minute ale şedinţei de pregătire efectuate dimineaţă! A mai rezistat doar la două ture de teren, făcute umăr la umăr cu pre­paratorul fizic Marian Lupu!

Evenimentul l-a panicat şi pe antrenorul reprezentativei, care a evocat inclusiv posibilitatea de a-l pierde pe Goian pentru Euro Piţur­că ştia şi amănuntul că sto­pe­rul din Ghencea se confrunta de trei zile cu problemele respective, pe care jucătorul nu le-a mai putut însă înfrunta.

Menajat cu Muntenegru
A fost nevoie de un control me­di­cal urgent pentru a mai linişti apele. Însoţit de doctorul Pompiliu Popescu, fotbalistul a efectuat o re­zonanţă magnetică la o clinică particulară din Bucureşti, iar rezul­ta­tul a descreţit un pic frunţile: o inflamaţie a părţilor moi ale căl­cîiu­lui, fără a pune în pericol pre­zenţa lui Goian la turneul final. Spre a nu-l forţa, jucătorul va fi pro­babil menajat la “amicalul” de azi cu Muntenegru, urmînd să rein­tre apoi în regim normal de antre­na­ment abia după sosirea “tricolo­rilor” în Elveţia, la începutul săptă­mînii viitoare.

9 partide a evoluat Dorin Goian în tricoul reprezentativei în preliminariile lui Euro 2008

“Ce să facem dacă nu e şi Piţi ca nea Puiu, cu mătănii şi alea-alea, să aibă relaţii la Cel de Sus, să nu mai avem atîtea acciden­tări!”
Ionuţ Lupescu director general FRF

Jucătorul speriat

Goian a stat cîteva ore cu inima cît un purice în cursul după-amiezii de ieri, ştiind ghinioanele de care au avut parte colegii săi Ovidiu Petre şi Coman, săriţi pe motiv de accidentare din schema pentru Euro. Speriat, fotbalistul l-a sunat pe managerul general al Stelei, Adrian Ilie, spre a-i spune ce a păţit, a ţinut permanent legătura cu oficialul din Ghencea şi a răsuflat uşurat doar după ce a aflat diagnosticul. “Am vorbit cu Goian şi mă bucur că nu e nimic grav”, a comentat “Cobra”.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
 •  31 Mai 2008, 11:24

astia sunt manevre de-ale barbugiului.isi pregateste ceva justificari in caz de esec drastic.daca din intamplare ii iese,si trece de grupe,nu o sa-i mai ajunga nimeni la nas,ce antrenor mare este el.daca nu trece de grupe si vine acasa,spune,domnule,am cazut de pe un cal mare,(franta,italia,olanda)si unde mai pui ca nu am avut lotul valid din pct de vedere medical,am avut probleme de sanatate cu baietii.ptr sportul romanesc ar fi bine sa reusim ceva,dar, ptr sefi frf si lpf numai suturi in cur.

 •  31 Mai 2008, 09:14

si altu bataturi..in palme...el stie de la ce!!!!

 •  31 Mai 2008, 04:11

fotbalul e un sport pt gentelman-i dar jucat de golani,e definitia exacta a fotbalului.mor cand vad jucatori platiti cu zeci de mii de euro care se plang ca a primit un pumn in spate.daca s-au apucat de sport sa fie barbati,daca nu sa treaca la sah unde e mai greu sa te accidentezi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează