FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Calificarea la EURO ajută la dezvoltarea fotbalului românesc » Câți bani vor merge la centrele de copii și juniori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 21:44

UEFA va vira 12 milioane de euro în conturile Federației pentru calificarea la Euro 2016, iar Răzvan Burleanu anunță că două milioane de euro vor merge la centrele de copii și juniori.

"Jucătorii nu au pus niciodată problema banilor, ba chiar au renunțat la 500.000 de euro pentru ca federația să aibă bani să investească în centrele regionale de excelență.

Jumătate din banii primiți de la UEFA se duc la jucători, apoi la staff și antrenor, iar la juniori cam 1-2 milioane de euro, sub 50%. Cu tot ce primim de la sponsori avem două milioane de euro de investit, sînt bani mulți în federație acum", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

...despre convocarea lui Adi Mutu la Euro: "Dacă joacă în India... Știți cum stă treaba, dacă este în formă la momentul respectiv sînt sigur că Iordănescu va apela la serviciile lui!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
plischi
plischi  •  15 Octombrie 2015, 07:35

fitzi oameni seriosi! la copii vor merge cornul si laptele. atat!

gabri80el
gabri80el  •  15 Octombrie 2015, 06:09

si in ce tineri se investeste ca la nationala numai baiatu lu taticu ajunge. de parca baiatu lui hagi, fl, petre etc nu ar avea bani sa se dezvolte ca fotbalist. asta daca este fotbalist.sunt tineri talentati care nu au bani nici macar de un echipament dar si-asa fac fata celor favorizati numai ca saracii nu sunt vazuti.

gabri80el
gabri80el  •  15 Octombrie 2015, 06:03

la cat de distrus este fotbalul romanesc 2 mil pare un mizilic.si decat sa dai bani pt a juca un amical cu o super echipa mai bine ii dai in tineri .oricum asa conducatori asa fotbal

Vezi toate comentariile (4)
Comentează