FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Când revine Răzvan Marin după accidentare + Ce spune despre conflictul de la națională: "Ni s-a spus de două ori"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 10:48

Răzvan Marin, mijlocașul lui Standard Liege și al naționalei României, a vorbit după situația sa medicală, după ce s-a accidentat la antrenamentul naționalei și a ratat meciul câștigat cu Muntenegru, 1-0, din Liga Națiunilor.

"Sunt ceva mai bine, sper să-mi revin până săptămâna viitoare. Am o entorsă de gradul 1. Nu e așa gravă cum am avut la celălalt picior. Am lipsit și în primul meci cu Muntenegru, atunci din cauza unei suspendări", a declarat Răzvan Marin la TV Digi Sport.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a vorbit și despre problema tehnică dinaintea meciului cu Muntenegru, când oficialii FRF n-ar fi transmis jucătorilor că au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a rămâne în urna a treia.

"A fost o campanie cât de cât bună, până la urmă n-am pierdut niciun meci. Vizavi de calcule, eu știam. Ni s-a spus la ședință că avem nevoie de o victorie la două goluri în Muntenegru. Ni s-a spus la ședință de două ori", a adăugat Răzvan Marin.

"Ne bucurăm că mulți dintre noi putem juca și la U21, dar rămâne la decizia antrenorului pe cine va chema. Important e să fim sănătoși" Răzvan Marin, mijlocaș eligibil și pentru naționala sub 21 de ani

 Citește și: Tragerea la sorți pentru EURO 2019 » Extragerea 3/11 fără Noroc: România U21 n-are cum să scape de adversari grei + Totul despre turneu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
marius.bxl
marius.bxl  •  23 Noiembrie 2018, 15:28

Bai razvanele de ce iei apararea lui stoichita ,contra ,etc. Tu esti un jucator valoros si nu ai nevoie de favoritisme..echipa dădea si al 2-lea gol daca putea . 1-0 rezultat fragil si cred ca nimeni nu vroia sa ramana rezultatul final

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  23 Noiembrie 2018, 14:16
Postat de knuty pe 23 Noiembrie 2018, 12:03

***

E rusinos sa te rusinezi de radacinile tale. Am intalnit si romi, e drept ca foarye putini, demni de toaya syima si respectul. Eu cred ca un Marin sau Nicolita au promovat tara mai bine decat sutele de mii de romani ce stau in occident si fura de unde pot.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  23 Noiembrie 2018, 13:52

Knuty nu înțeleg ce ai cu *** și de ce nu comentezi prestația mârlani lor de romanii săpunaru Keseru etc au masacrat meciul Muntenegru toți *** au ceva de spus ok dar spuneți ceva util sau realități nu aberatii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează