FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cât de mândru ești de naționala României? Trimite-le un mesaj tricolorilor și Costin Ștucan le va citi în emisiune pe cele mai interesante!

România, la EURO 2024! „Tricolorii” au sărbătorit calificarea pe gazon (foto: Raed Krishan/GSP)
România, la EURO 2024! „Tricolorii” au sărbătorit calificarea pe gazon (foto: Raed Krishan/GSP)

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 09:48 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 11:25

ÎN SFÂRȘIT! Naționala României a ridicat în picioare toată țară prin calificarea la Euro 2024! 

Scrie-ne în comentarii mesajul tău pentru jucători, staff și naționala României în general! Ce ți-a plăcut, ce ți-a displăcut în evoluția tricolorilor!

Costin Ștucan va citi cele mai bune mesaje în emisiunea GSP Live, luni dimineață, de la ora 09:01!

Ce urmează pentru România » Cum arată programul „tricolorilor” după calificarea la EURO 2024

Campania marilor invenții » Trei pariuri câștigate de Edi Iordănescu în drumul spre EURO 2024: s-au impus și sunt greu de scos din națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
TicX8.Junior
TicX8.Junior  •  19 Noiembrie 2023, 18:29

Calificarea asta ar putea face cât toate cele 5 din anii '90 la un loc. A venit într-un moment în care puțini mai credeau în ea. Momentul cheie n-a fost nici la Lucerna ... nici în Kosovo, ... ci acasă cu Andorra... când peste 10 mii de copii le-au arătat tricolorilor că au pentru cine lupta, că nu se zbat doar pentru bani sau faimă și nu își rup picioarele pentru o nație de hateri. Când Ianis Hagi înscria în poarta Andorrei, avea în față o tribună plină de copii. Reacția lui atunci? A sărutat tricoul, a dus mâna la inimă și a strigat "Te iubesc, România!" Ieri când marca golul calificării nu mai erau copii in tribune... iar Ianis a sărbătorit ducând mâna la ureche. Un gest prin care se descătușa, plătind polițe contestatarilor... dar care arată că a și uitat cui ar fi trebuit să dedice reușita. Mesajul pentru tricolori e unul simplu: 1). Amintiți-vă că jucați pentru cei care cred în voi și vă iubesc necondiționat. 2). După fiecare gol duceți mâna la inimă, nu la ureche. 3). Nu vă culcați pe o ureche pentru că încă ați realizat mult prea puțin. 4). Jucați pentru cei care văd fotbalul prin ochi de copil și nu plecați urechea la toate mizeriile care se scriu despre voi! 5). Când vine vorba de caracter, sunteți mai buni decât cei din generația de aur. Voi nici dacă ajungeți campioni europeni n-o să cereți statui. 6). Cereți FRF o peluză de copii la fiecare meci. Vrem tricolorul pe avioane de hârtie.

fibra
fibra  •  19 Noiembrie 2023, 14:36

Ma bucur pentru calificarea in care nu am crezut de cand s-au tras grupele la sorti avand in vedere campionatul nostru care se indreapta vertiginos spre valoarea nula cu antrenori-patroni.Le doresc jucatorilor bafta din ultimul an.

gohanel94
gohanel94  •  19 Noiembrie 2023, 13:29

¬Felicitări celor care au crezut și au muncit sa califice România!! Când am văzut prima data grupa,chiar eu am zis ca ne batem pt locul 4 cu Belarus. Ați arătat caracter (chiar dacă nu ați jucat ca Brazilia), ați muncit,, ați alergat, ați jucat pentru puncte și vom fi la Euro , ați arătat ca o echipa, cu noroc sau fără, suntem la euro 2024 și neînvinși în grupa și încă o data felicitări. Tragem la locul unu!!! Bafta și sper sa facem o surpriza la Euro cum am făcut neașteptat și în grupa asta și sa facem o figura frumoasă. Respect România!!! ¬ (Nu știu de ce am scris mondiale în comentariul anterior ???????? e clar ca scrie peste tot EURO????????dar sper sa facem treaba și sa mergem și la mondiale )

Vezi toate comentariile (10)
Comentează