FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cătălin Moroșanu, supărat pe „naționala” României: „Fiți, mă, bărbați!” + Pe ce echipă a pariat la EURO 2020

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:14 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 10:53

Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu (36 de ani) regretă că România nu va participa la EURO 2020.

Moroșanu își pune semne de întrebare cu privire la curajul „tricolorilor” și la mentalitatea acestora. România a avut șansa de a prinde un loc la EURO 2020, dar a pierdut semifinala barajului de calificare, 1-2 cu Islanda.

„Îmi pare rău foarte rău că România nu participă la EURO, sunt foarte supărat. Eu cred că e vorba doar de cap, clar trebuie să aibă o mentalitate de învingători, să nu le fie frică că e Anglia, că e Franţa, că e Germania. Nu tot două mâini şi două picioare au? Cu ce sunt mai presus ca noi? 

Nu ar trebui să aibă un sentiment de inferioritate niciodată. Fiţi, mă, bărbaţi şi duceţi-vă până la capăt!”, a transmis Moroșanu la evenimentul lansării revistei Super EURO, dedicată turneului final care începe astăzi.

Cătălin Moroșanu: „Am pariat pe Anglia”

Totodată, Moroșanu a dezvăluit ce echipă va susține la EURO. Este vorba despre Anglia, chiar ultima adversară a echipei naționale a României. La Middlesbrough, englezii au învins România cu 1-0.

„Eu am pariat pe Anglia, mi se par mai agresivi, mai insistenţi. Am făcut pariu, am cotă de 7, mă îmbogăţesc dacă va câştiga Anglia. Îmi place fotbalul englezesc foarte mult şi Manchester United”, a spus Moroșanu, citat de Agerpres.

Anglia face parte din grupa D la EURO, alături de Croația, Republica Cehă și Scoția.

Lot Anglia pentru EURO 2020

  • Portari: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton)
  • Fundași: Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Atlético), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton)
  • Mijlocași: Jude Bellingham (Dortmund), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds United), Declan Rice (West Ham), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Dortmund)
  • Atacanți: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City)

VIDEO. EURO 2020 // Programul echipelor care se duelează la București

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Veste mare pentru „naționala” olimpică: căpitanul merge la Tokyo!

Dan Petrescu, fără milă față de echipa națională: „Un dezastru, nu ai scuze când pierzi cu Georgia și Armenia!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pickhammer
pickhammer  •  11 Iunie 2021, 11:16

Nu-l simpatizez deloc pe Ghita ca om,dar a avut mare dreptate cand l-a exclus pe individul asta din categoria sportivilor,luptatorilor adevarati si l-a facut cum l-a facut.Mai nou Morosanu a trecut de la balciuri TV la sfaturi pretins mobilizatoare si competente,dar e de inteles,el fiind sportiv cam tot cat este Dorian Popa cantaret,Firicel actor si Ilie Dumitrescu pictor!

dante69
dante69  •  11 Iunie 2021, 11:04

Pai cum sa fie bărbați o echipa cu tricolorul pe piept care se pune in genunchi pentru că așa spune corectitudinea unei ideologii ***. Numai o echipa de români talentați și verticali mai poate face performanță. Cu acești mediocri cred că ne-am lămurit toți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează