FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA ANTENA 1 ŞI FRF.RO ORA 20:45

Ce 11 crezi că va alinia Victor Piţurcă împotriva Croaţiei?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Fără Mutu şi Chivu în lot, Victor Piţurcă va folosi testul cu Croaţia pentru a se edifica asupra potenţialului jucătorilor tineri convocaţi pentru a-i substitui. Cel mai probabil, selecţionerul va folosi un sistem cu un singur atacant şi doi închizători, capabili să-l blocheze pe creativul Luka Modrici. În ofensivă, Marica va fi susţinut de Costea, care îl înlocuieşte pe Mutu în aşezarea închipuită de tehnicianul echipei naţionale.

Ce 11 crezi că va alinia Victor Piţurcă la partida din această seară?

Bogdan Lobonţ, (FC Dinamo Bucureşti) şi Costel Pantilimon (FC Timişoara) – portari

Cosmin Contra (Getafe), George Ogăraru, Dorin Goian (ambii, Steaua Bucureşti),Gabriel Tamaş (Dinamo), Mirel Rădoi (Al Hilal), Răzvan Raţ, (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht) – fundaşi

Florentin Petre (Terek Groznik), Bănel Nicoliţă, Ovidiu Petre (ambii Steaua), Paul Codrea (AC Siena), Alexandru Bourceanu (Oţelul Galaţi), Iulian Tameş, (FC Argeş), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova) – mijlocaşi

Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (FC Timişoara), Dacian Varga (Sportul Studenţesc) şi Florin Costea (U Craiova) – atacanţi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (224)
 •  11 Februarie 2009, 20:22

Ba terminati-va cu Nesu si cu Radoi, sunt varzosi rau ba fratilor. Nesu ala e bezmetic rau de tot si Radoi n-a dat in viata lui o pasa mai lunga de 10 metri. Avem jucatori mult mai buni in campionat. Piti trezeste-te !!

 •  11 Februarie 2009, 20:18

Ciene e M.Constantin ala care l-ai trecut tu acolo ?? E de la tineret? ca nu stiu cine e.. Ma rog, nu conteaza, oricum cert este ca muraturi ca Petre si Nesu,care joaca la echipe de care n-am auzit pana acum si Radoi care joaca la descultii aia, n-au ce cauta la nationala !!!!!!!!!!!

 •  11 Februarie 2009, 19:55

Daca as avea puterea de a face ceva sa-l ajut pe piturca la alctuirea nationalei...atunci cu siguranta l-as schimba din functia de antrenor ...si l-as pune antrenor pe lucescu jr, sau dan petrescu (ordinea nu conteaza..)

Vezi toate comentariile (224)
Comentează