FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

Ce jucători l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu după România - Kosovo: „S-au ridicat la un nivel foarte bun”

Ilie Dumitrescu / Captură DigiSport
Ilie Dumitrescu / Captură DigiSport

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 01:24 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 01:41

Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a avut mai mulți remarcați după victoria „tricolorilor” cu Kosovo, 2-0, în preliminariile EURO 2024

  • România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare).

Fundașul lateral Nicușor Bancu, stoperii Andrei Burcă și Radu Drăgușin, dar și neobositul Ianis Hagi au „smuls” laudele lui „Mister”.

„Aș vrea să-l remarc pe Bancu. A făcut două meciuri foarte bune! Cuplul de fundași centrali a făcut, de asemenea, un meci bun, chiar și cu acea greșeală a lui Burcă. 

Screciu a făcut și el un meci foarte bun, a fost activ, a făcut conexiunea între compartimente. Foarte mulți jucători s-au ridicat la un nivel bun. Ianis mi-a plăcut, a interpretat foarte bine fazele. 

A fost inspirat Edi, a creat un echilibru între ofensivă și apărare. Încet, încet, am reușit să stopăm orice acțiune a lor. Am văzut un calm al jucătorilor noștri. După ce am văzut că am marcat primul gol, mi-am dat seama că scorul va fi mai mare, fiindcă vor fi spații, iar noi vom reuși să profităm de ele”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

E o victorie mare în contextul actual și cred că am avut și un sprijin extraordinar al publicului. Parcă au interpretat și ei la fel jocul, cu răbdare. Au susținut în continuare, fără nicio reacție negativă. Asta a contat foarte mult. 

- Ilie Dumitrescu

Ianis Hagi, reacție furtunoasă după România - Kosovo: „Am văzut că inclusiv nea Stoichiță a spus-o! Ar trebui să cunoască aceste lucruri”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Ianis Hagi, reacție furtunoasă după România - Kosovo: „Am văzut că inclusiv nea Stoichiță a spus-o! Ar trebui să cunoască aceste lucruri”

Gabi Balint: „Să-l remarcăm și pe Drăgușin, a avut două intervenții capitale!”

Aflat în studioul de la Arena Națională, Gabi Balint a insistat să-l laude pe stoperul Radu Drăgușin: „Să-l remarcăm și pe Drăgușin, a avut două intervenții capitale la 0-0. E mai lent la construcție, dar mi-a plăcut plasamentul lui.

Cei intrați de pe bancă mi-au plăcut. Să scoatem plusurile în evidență, până la urmă sunt trei puncte.

- Gabi Balint

VIDEO Scene uluitoare pe stadion: Nicolae Stanciu a negociat cu ultrașii naționalei României

Citește și alte știri despre naționala României: 

Ianis Hagi, reacție furtunoasă după România - Kosovo: „Am văzut că inclusiv nea Stoichiță a spus-o! Ar trebui să cunoască aceste lucruri”

Edi Iordănescu, speriat de incidentele de pe Arena Națională: „Să ratezi o calificare la «masa verde» e păcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
varanga53
varanga53  •  13 Septembrie 2023, 14:17

O sluga libidinoasa a facut si ea o declaratie ! Vai mama lui de specialist !

dinamo100
dinamo100  •  13 Septembrie 2023, 11:34

Cam aiurea comenatariile lui Ilie: Ianis s-a agitat mult, dar cam aiurea, fara realizari. Cat priveste pe Bancu, a fost destul de activ pe partea lui, insa in aparare a fost depasit de cateva ori cu o usurinta uluitoare, iar in atac a avut o actiune cu pozitie buna de sut la poarta, dar a tras paralel cu poarta. Deci, nu stiu pentru ce poate fi remarcat Bancu.

parachioara5
parachioara5  •  13 Septembrie 2023, 10:36

...cine il asculta pe I.D. ...omul se face de ras ...lauda numai pe prietenii ...omul nu vrea binele fotbalului romanesc ...vrea sa castige Yannis cati mai multi bani ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează