FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2022

Ce șansă a ratat România U19! Echipa care ne-a eliminat la ultima fază s-a calificat la Mondial, după un meci cu 4 „roșii”

Slovacia U19 a învins-o pe Austria U19, scor 1-0, în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial U20 din Indonezia.
Slovacia U19 a învins-o pe Austria U19, scor 1-0, în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial U20 din Indonezia.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 20:45 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 20:46

Slovacia U19 a învins-o pe Austria U19, scor 1-0, în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial U20 din Indonezia. 

România U19 a fost calificată la barajul pentru Campionatul Mondial U20 timp de 95 de minute. A primit gol în prelungirile disputei cu Slovacia U19 și le-a oferit gazdelor o șansă uriașă. Naționala antrenată de Albert Rusnak a profitat de oportunitatea ivită.

Un jucător român devine cetățean maghiar și vrea să joace pentru naționala Ungariei!
UNGARIA
Un jucător român devine cetățean maghiar și vrea să joace pentru naționala Ungariei!

Astăzi, reprezentativa U19 a Slovaciei a câștigat barajul contra austriecilor, ocupanții locul 3 în grupa B. A fost 1-0, la finalul unui meci tensionat, în care „centralul” Nathan Verboomen a arătat 4 cartonașe roșii. 

Slovacia s-a calificat la Campionatul Mondial U20

Primul eveniment notabil a venit în prelungirile primei părți, când austriacul Florian Wustinger a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Gazdele au profitat, iar Samuel Kopasek a marcat unicul gol în minutul 64, cu un șut superb, de la 20 de metri. Tensiunea a atins cote uriașe în prelungiri. Austriecii Demir și Wallner au fost eliminați, la fel ca Rusnak, selecționerul Slovaciei. 

41 de aniau trecut de la precedentul - și singurul - Campionat Mondial U20 la care a participat România, Australia 1981

Austria U19 obține biletul pentru Campionatul Mondial U20, găzduit anul viitor de Indonezia. Acolo s-au mai calificat Franța, Italia, Anglia și Israel.

VIDEO De ce e România în colaps? Adrian Iencsi acuză un dezastru ascuns: „Întâlnesc jucători de 18 ani care nu știu lucruri fundamentale”

Citește și alte știri despre loturile naționale:

FRF șochează: îi propune lui Edi Iordănescu să continue și dacă pierde următoarele meciuri din Nations League!

Stoichiță s-a enervat la TV: „Cum să greșească Federația dacă am ajuns la un turneu final? Am pierdut barajul din întâmplare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  29 Iunie 2022, 10:56

Altă generație de ratați...

boribgue
boribgue  •  29 Iunie 2022, 00:25

Fereasca cumva sa castige campionatul mondial echipa din grupa vecina Slovaciei, ca am fi vazut titrari de genul: ce sansa am avut! Romania aproape campiona mondiala!!! Echipa din grupa vecina Slovaciei, care ne-a eliminat, inainte de a disputa un baraj, pe care Slovacia l-a casgigat, deci automat castigam si noi... v-ati prins de idee....

marcel1974
marcel1974  •  28 Iunie 2022, 21:31

Bine au facut ,ca ne-au trimis acasa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează