NATIONALA  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce spune Pantilimon despre rivalitatea cu Tătărușanu: „Nu era corect să-l scoți din poartă”

Ciprian Tatarusanu si Costel Pantilimon s-au luptat pentru postul de titular al nationalei
Ciprian Tatarusanu si Costel Pantilimon s-au luptat pentru postul de titular al nationalei

Articol de — Vineri, 03 Aprilie, 13:11

În direct la GSP Live, Costel Pantilimon (33 de ani) -dublu câștigător de Premier League- a vorbit despre competiția continuă pe care a avut-o cu Ciprian Tătărușanu (34 de ani), pentru postul de titular al naționalei României. 

De-a lungul timpului, Tătărușanu a strâns mai multe meciuri în poarta naționalei, 67 la număr, decât rivalul său, Pantilimon, care are 27 de meciuri în poarta primei reprezentative. 

„Orice atlet dacă nu e în prim-plan, automat că nu se simte confortabil. Au fost multe momente când am fost dezamăgit, dar... Primul 11 al naționalei e ales de multe ori și în funcție de momente, cum este momentul lui Tătă de acum. Nu puteai să-l scoți din poartă și nu era corect să-l scoți, indiferent dacă juca sau nu. Nu era normal. Atâta timp cât el a făcut o treabă bună la națională, nu ai ce să spui. Echipa națională e un moment, între noi e o relație ok. Suntem de mici împreună, eu cu Tătă am crescut împreună”, a spus Pantilimon la GSP Live. 

Tot la GSP Live, Pantilimon și-a arătat urmele pe care fotbalul i le-a lăsat în peste 14 ani de carieră, mai multe fracturi și deformări ale degetelor. Chiar și așa, portarul se declară norocos în comparație cu alți goalkeeperi pe care i-a întâlnit: „Eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost ferit de probleme de genul ăsta”

Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Nottingham Forest, Watford, Deportivo la Coruna și Omonia Nicosia sunt echipele la care a evoluat Costel Pantilimon de-a lungul timpului.

Pantilimon și-a trecut în palmares două trofee Premier League, o Cupă a Ligii Angliei și două Supercupe ale Angliei, toate fiind câștigate la Manchester City.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (1)

Popa George  •  04 Aprilie 2020, 20:24

RESPECT PENTRU PANTI!

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1