FOTBAL  »  NATIONALA  »  SĂ NU UITĂM SĂ ZÎMBIM

Ce trebuie să ştie olandezii despre noi » Noi am zis 5, spuneţi voi restul :)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 18:47

România se întîlneşte azi cu Olanda pentru a stabili, bărbăteşte, cine e şef în Grupa D.

Înainte de marea bătălie, iată ce ar trebui să ştie batavii despre noi!

1. Ăla mic de la noi NU îşi mişcă buzele la mişto în timp ce se intonează imnul ţării lor, el chiar îl cîntă. Torje are o pasiune specială pentru imnurile rivalelor încă de cînd evolua la Dinamo. "Voi cînta imnul, ştiu versurile", a anunţat aici internaţionalul român.

2. Grupul artistic care va intra pe gazon la pauză pentru a reproduce dansul "Căluşarilor" ne reprezintă în totalitate. Aşa întîmpinăm noi momentele importante din viaţa noastră: prin DANS. La un meci crucial pentru calificare jucăm Caluşarii, la mitinguri executăm Dansul Pinguinului etc.

3. Gazonul de pe Naţional Arena arată impecabil din cauza unei grave erori comise de reprezentanţii primăriei capitalei. Dupa 3 montaje executate ca la carte, pe modelul "borduriada" sau "asfaltul", graţie cărora gazonul a trebuit să fie înlocuit după numai trei săptămâni, în cazul celui de-al patrulea s-au comis greşeli impardonabile. Acesta nu numai că rezistă de vreo 4 luni, dar şi arată fantastic! Ne-am dat cu firma-n cap, ce mai încoace şi-ncolo!

4. Piţurcă nu l-a introdus pe numărul 16 pentru a-i deruta pe ei sau pentru a incerca să-i batem, ci pentru că respectă tradiţia all time a selecţionerilor României. Toţi fac inevitabil pasiune pentru cîte o petardă: Piţi pentru Cociş, Răzvan pentru Florescu, Iordănescu pentru Şoavă etc.

5. Dacă olandezilor li se pare că tipul înalt şi subţirel de la oficială face gesturi rasiste la adresa panterelor negre Lens şi Narsingh, se înşeală. MM nu imită zborul ciorilor, ci pe cel vulturilor, da!? E o pasiune mai veche de ale lui.

Continuaţi voi! Ce ar trebui să mai ştie olandezii despre noi? :)

6. Olandezii ar trebui să ştie că ne-au distrus cel mai mare talent după Hagi. Ajax l-a distrus pe Mitea. (adăugat de botizan)

7. Olandezii să ştie că, deşi diseară o să fim 52.000 de oameni, dacă ne bat, mai mult de 85% dinte noi o să ne declarăm olandezi de mici şi o să ne redescoperim pasiuni şi amintiri cu echipa lor. (adăugat de bizarre88)

8. Olandezii să ştie că Steaua e numai una. (adăugată de tzii)

9. Dupa meci, în caz că pierdem, olandezii să ştie că am jucat cu rezervele. Mutu, Chipciu, Sânmărtean, Săpunaru şi Radu Ştefan au fost menajaţi de Piturcă pentru meciuri mai importante. (adăugată de mrx_dragoş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
tony_montana_scarface
tony_montana_scarface  •  16 Octombrie 2012, 19:31
Postat de jalemare pe 16 Octombrie 2012, 19:29

olandezii trebuie sa stie ca au obligatia sa faca un meci spectaculos. altfel risca sa adoarma invitatul interimar de la vip :))

Nu vede Chiorul mai are doar un ochi securistul si este mereu mort de beat .

jalemare
jalemare  •  16 Octombrie 2012, 19:29

olandezii trebuie sa stie ca au obligatia sa faca un meci spectaculos. altfel risca sa adoarma invitatul interimar de la vip :))

tony_montana_scarface
tony_montana_scarface  •  16 Octombrie 2012, 19:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Din păcate sunt multi ca el . :)))))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează