FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Ce urmează pentru Lupescu » Florin Prunea, mesaj tranșant: "Lasă mândria la o parte, acolo e locul tău!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 09:46

Florin Prunea, coleg de generație cu Ionuț Lupescu, a vorbit despre posibila revenire a "Kaiserului" la UEFA, după ce acesta a pierdut detașat lupta cu Răzvan Burleanu petru șefia Federației, 168-78.

"L-am sunat, dar nu e nimic adevărat. El pleacă luni în Elveţia, la familie, şi nu ştiu când se mai întoarce. Nu cred că îl mai interesează un job în România.

Eu i-am spus să lase mândria la o parte şi să se întoarcă la UEFA. Am înţeles că e o variantă și la FIFA. Din ce ştiu, va fi foarte greu să se întoarcă de unde a plecat. Oamenii au discutat foarte clar, dar vă spun, dacă ar exista o pârghie să se întoarcă unde lucra, trebuie să lase mândria la o parte. Locul lui e acolo, printre oamenii serioşi", a declarat Prunea, la TV Digi Sport.

Vezi și: Prunea despre Burleanu: "Când l-am auzit p-ăsta că a zis acele cuvinte, îmi venea să sparg televizorul!"

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (16)
iulian1952
iulian1952  •  21 Aprilie 2018, 17:14

PAI BA PRUNEA , NU ZICEA BA CA SI-A DEPUS DEMISIA ? DACA SE DUCE INAPOI , IATA DOVADA CA : FOMISTII ASISTATI SOCIAL SAU HOTII DE DOI BANI VROIAU SEFIA F.R.F. NU V-A MERS . V-A CIURUIT DE V-A FACUT TANDARI . RUSINE VOUA MITICILOR .

306640699727631
Nae Ionescu  •  21 Aprilie 2018, 15:18

SA-TI SPUN CEVA DOMNULE PRUNEA? AI AUZIT DE INTELECTUALII INTERBELICI? STI CE A FACUT ANTONESCU DE EXEMPLU PENTRU TARA SI A FOST EXECUTAT? CHIAR CEAUSESCU A FACUT CEVA PENTRU TARA ASTA UNDE AZI MAI NIMENI NU FACE NIMIC. IL INCLUD SI PE DOMNUL LUCESCU CE A PREFERAT O TURCIE DUPA CE A DECLINAT SA INCERCE SA AJUNGA LA NATIONALA ROMANIEI UNDE I S-A PROPUS. TI-A PLACUT CUM A MOTIVAT? SE RETRAGE DIN SPORT. UNDE? LA TURCI LA NATIONALA LOR. ESTE RUSINE SA FACI ASA CEVA. SI DACA NU AI INTELES CA MULTI DIN GENERATIA DE AUR NU SINT SINGURII DIN FOTBALUL ROMANESC CARE AU FACUT CEVA IARASI ESTI REPETENT. DOBRIN, BALACI , STEFANESCU , DUMITRACHE CHIAR DINU SI ALTII NU AU AVUT POSIBILITATEA SA JOACE AFARA SI DACA AU FOST CURTATI NU LI S-A DA DRUMUL PRECUM LUI HAGI SAU CHIAR LUCESCU CARE AU PLECAT... SA NU UITI ASTA! STAI STRIMB SI JUDECA DREPT. NU TE PUNE CU CARTEA. NU TE PUNE CU PROFESIONISTII CARE DUC UN BUSINESS IN SPATE. NU AVETI PREGATIREA PENTRU ASA CEVA. VA BAZATI PE FORTA DE GRUP SI INCAPATINARE. IATA CA AZI REFUZATI SA AJUTATI SPORTUL ROMANESC. VI S-A PROPUS SI ATI REFUZAT. DIN URA DIN AMBITII DIN DIVERSE MOTIVE. OARE DECE? DACA UN DOCTOR VA CHEAMA SA VA AJUTATI COPILUL CA EL ARE NEVOIE DE AJUTOR NU VA DUCETI PENTRU CA NU VA PLACE DE DOCTOR? CITA MIZERIE SI MICIMANI SINTETI CIND VA ASCUNDETI IMPOTENTA DE A FACE CEVA CONCRET. BURLEANU VA REUSI PENTRU CA ESTE UN OM INTELIGENT LA CARE LUCESCU NU ARE CUM SA IZBAVEASCA FIIND OBISNUITI CU INDIVIZI CU SCOLILE PE LA SERAL.

485809194904413
Costel Tudor  •  21 Aprilie 2018, 15:02

Aștept cu nerăbdare ca geniul managementului ( lupescu) , sa se țină de cuvânt si sa NU se întoarcă la UEFA , asa cum a declarat la TV. Deasemeni aștept ca "marele craciunescu" sa părăsească tara !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează