FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Prunea despre Burleanu: "Când l-am auzit p-ăsta că a zis acele cuvinte, îmi venea să sparg televizorul!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 20:03

Florin Prunea, susținătorul lui Ionuț Lupescu la alegerile FRF, s-a enervat teribil când a auzit replica lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat un nou mandat.

"Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit", a spus Burleanu după ce a triumfat în fața lui Lupescu. Asta a fost și replica ce l-a înfuriat teribil pe Prunea.

"Când l-am văzut pe ăsta că a zis «v-am ciuruit», îmi venea să sparg televizorul! Cu Mircea Lucescu şi cu Chivu în sală. Asta arată frustrarea acumulată, asta e faţa fotbalului românesc. Aici am ajuns", a declarat Prunea la TV Digi Sport.

Prunea a comentat și informația conform căreia Dinamo, clubul unde Ionuț Lupescu a scris istorie, a votat cu Burleanu, deși anunțase că-l va susține pe "Kaiser".

"Nu am niciun comentariu. Dacă e aşa, să fie păcatul lor. Nici nu mai contează acum. Cu siguranţă că vor avea probleme şi vor simţi asta în reacţia suporterilor. Lumea e extrem de revoltată de comportamentul lui ăsta, că nici nu merită să îi pronunţ numele. Mă opreşte lumea la piaţă să îmi spună", a adăugat Prunea.

 

  • Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF cu 168 de voturi, Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cata1002
cata1002  •  22 Aprilie 2018, 07:33
Postat de Ionel Potec pe 20 Aprilie 2018, 23:37

tu esti chiar un *** din cauza unora ca tine conduc unii ca burleanu dragnea si altii, de ce mai urmaresti fotbalul ce te reprezinta pe tine prostalaule?

Si din cauza celor ca tine ne conduce azi PSD-ul.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  21 Aprilie 2018, 12:17

Cornel Dinu, Prunea , jucătorii din " generație" jucau altceva; un fotbal in ritm de vals. Acum e alt sport fotbalul... Câți antrenori valoroși au ieșit dintr ei? Puțini, foarte putini. Așa că nu mai vă agitați atâta, că mai pot activa in fenomen și alții care vin din urmă, școliți , știind ceva management de tip nou.. . Așteptăm investitori cu bani multi, dar nu mai vin , aia-i !!! C.B.

vasy86le
vasy86le  •  21 Aprilie 2018, 08:16

Acum vedeti ca a avut dreptate Cornel Dinu? purtatoarele de sutien au decis presedintele FRF :) Oricum,pe mine nu ma surprinde, in tara asta deja esti furat pe fata si tuturor li se pare ceva normal.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează