FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Chiricheș, cu capul în pământ! Fundașul are o cerere specială pentru Daum: "Trebuie să găsească soluții în partea ofensivă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 23:51

Vlad Chiricheș s-a arătat extrem de dezamăgit după egalul cu Danemarca, scor 0-0, și îi cere lui Christoph Daum să găsească soluții pentru ca echipa națională să marcheze din nou.

"Tricolorii" au egalat un record negativ vechi de 69 de ani, după ce în ultimele 4 partide n-au reușit să marcheze.

"E păcat de rezultatul din această seară. Puteam să ne apropiem de locurile fruntașe. E o seară tristă. Știam că trebuie să câștigăm. Ne-am pus mari speranțe în această partidă. Am ratat 2-3 ocazii în prima repriză. Cred că dacă am fi marcat am fi deblocat puțin partida și poate ar fi fost alt joc.

Danezii n-au fost de speriat, dar au o echipă valoroasă, puternică. Cornelius e un jucător puternic, ei au jucat foarte mult cu mingi lungi și a trebuit să ne luptăm cu el. Cu siguranță nu e un egal favorabil pentru noi.

E trist că n-am reușit să marcăm, cred că trebuie să se găsească anumite soluții pentru a reuși să fim mai buni pe partea ofensivă. Sistemul a fost nou, am încercat să ne adaptăm și să jucăm cât mai bine. Cred că e nevoie de mai mult timp pentru a înțelege principiile acestui sistem", a declarat Chiricheș la TVR 1.

"Nimic nu este imposibil. să nu uităm cum am pierdut anumite puncte, în meciul cu Munutenegru am ratat penalty, în Kazahstan la fel, dacă marcam aveam alt moral" Romario Benzar

Citește și: Calculele calificării în grupa României, după remiză cu Danemarca » Șanse doar la locul doi

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
10201741094405690
Tudoroiu Mariana  •  27 Martie 2017, 08:25

Zice Cires ca trebuie umblat la partrea ofensiva... Pai bine bai baiatule, in ce meci ai jucat tu aseara da nu ti-ai dat seama ca nu merge nimic?! Daca n-ai realizat chinul prin care ati trecut toata seara in aparare la multele ocazii ratate ale danezilor inseamna ca nu ti-ai dat seama ca esti pe teren! Numai zeita Fortuna a facut ca sa scapam cu acel "valoros" 0-0...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Martie 2017, 01:20

Nu pot sa pricep pe ce criterii este adus la Nationala fostul fotbalist Chiriches. El a terminat cu fotbalul de mult timp la fel ca altii. Sa inteleaga macar el si sa dea un exemplu de demnitate si sa spunac ca nu mai vine la Nationala chiar dacă e chemat pentru ca nu mai se simte in stare. Atunci o sa fie aplaudat. Pana atunci e un fel de Marica, el nu juca de ani de zile dar era nelipsit de la Nationala. Acum retras din fotbal. Ma rog, el se retrăsese de acum 6 ani cel putin dar macar acum a inteles si el. Astept același lucru de la Chiriches

bazileon
bazileon  •  27 Martie 2017, 00:41

Meci bun pentru Chiriches? Vai de capul nostru. Pai nici Keseru nu a jucat rau. E clar ca Ivan si Rotariu ne-au privat de o binemeritata victorie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează