FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Cine e vinovat pentru gafa uluitoare din Liga Națiunilor?! » FRF a reacționat: "Le-am spus cu o zi înainte de meci ce trebuie să facă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 13:42

FRF a comis o gafă importantă înaintea meciului cu Muntenegru, câștigat cu 1-0, iar jucătorii lui Contra nu au fost informați de faptul că o victorie cu minimum două goluri înscrise ar facilita situarea în urna a treia valorică pentru preliminariile EURO 2020.

Naționala s-a impus cu 1-0, jucătorii nu au mai forțat golul secund, iar la final s-au dat singuri de gol cu privire la faptul că nu au fost informați de staff cu privire la rezultatul de care aveau nevoie (detalii pe larg, aici). 

În această după-amiază a sosit și o primă reacție din partea FRF. Team-managerul Cătălin Gheorghiu, omul desemnat să se ocupe de statistici, clasamente și alte elemente organizatorice, a mărturisit că a informat staff-ul, de fapt, cu privire la situația echipei lui Contra. 

"Eu am transmis mai departe informațiile ce țin de clasament, nu cred că pot fi eu tras exclusiv la răspundere de presă. Eu am informat înainte de meci staff-ul tehnic care sunt scorurile care ne avantajează și cum stă situația. Cu o zi înainte de meci, nu în timpul meciului sau la pauză. Nu am participat la ședințele tehnice de dinaintea partidelor, pentru că nu e treaba mea să le vorbesc direct jucătorilor. Eu am alte treburi, mă duc la stadion, mă întâlnesc cu delegații UEFA.

Am văzut acum în presă cu unii jucători s-au bucurat la final sau că alții au declarat că nu știau că trebuie un scor mai mare, că altfel atacau mai mult. Știu că antrenorii le-au spus la ședința tehnică ce trebuie să facă, că nu trebuie să se mulțumească doar cu o victorie, că le trebuie un anumit număr de goluri.

Credeți că a fost cineva care nu a vrut să se dea golul doi? Eu am anunțat cu o zi înainte de meci tot ce trebuia să se știe", a declarat Cătălin Gheorghiu, potrivit sport.ro.

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
doubleti
doubleti  •  21 Noiembrie 2018, 18:00
Postat de bogat pe 21 Noiembrie 2018, 14:49

exact. daca nu ai vazut meciul ai crede ca ai nostri au lasat-o mai moale crezand ca 1-0 e suficient de bun. De fapt am cam avut noroc si cu 1-0. Au uitat toti ca inainte de meci un egal era privit aproape ca o performanta. :)

Corect. Dar aici e vina antrenorului care a facut tarziu si prost inspirat, schimbarile. Nu poti sa-l tii pe Keseru pana in min 88 cand nu a facut nimic tot meciul (pe faza defensiva zero barat). Pe stanciul il tii tot meciul, desi nu inteleg ce veti la el, cand e mana moarta. O pasa cum trebuie nu da, toate pasele bune au fost la 3 m si inapoi, ca la rugby. Ca antrenor care te respecti, nu faci schimbare defensiva in min 88, ca 1-0 sau 1-1 era tot aia. Dar, 2-0, insemna ca ai dobinat meciul si te-ai impus fara emotii. Dar asa cum am mai spus si ieri, pe Gurita l-a interesat doar propriul interes, sa nu ia bataie. RUSINE

10212456172575743
Val Wolfe  •  21 Noiembrie 2018, 17:49

Contra trebuia pus pe jar dupa egalul de acasa cu Muntenegru si avertizat dupa declaratia: "Nu suntem obligati sa invingem" declaratia dinaintea meciului cu Serbia de acasa. Pai cum poti sa spui asemenea lucruri cand victoria era mai mult decat obligatorie? Mentalitate de antrenor mic si fara ambitii mari, un antrenor bun ptr. echipe fara obiective.

bogat
bogat  •  21 Noiembrie 2018, 14:49
Postat de dinamo100 pe 21 Noiembrie 2018, 14:30

Vorbiti de parca Romania putea sa mai dea un gol dar nu a facut-o fiindca jucatorii nu au fost informati! Pe bune?!Eu cred ca pe final ai nostri nu mai aveau suflu (cum s-a mai intamplat si in alte meciuri) si am avut noroc ca nu am primit gol. Se face mult tam-tam pt nimic.

exact. daca nu ai vazut meciul ai crede ca ai nostri au lasat-o mai moale crezand ca 1-0 e suficient de bun. De fapt am cam avut noroc si cu 1-0. Au uitat toti ca inainte de meci un egal era privit aproape ca o performanta. :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează