FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alt veteran al naționalei ar refuza să mai vină la lot: „Mister, nu mă mai convoca”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 12:35 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 17:59

Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul de la CFR Cluj, nu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru meciurile din Liga Națiunilor, iar Daniel Stanciu, fost președinte la U Cluj, a dezvăluit motivul.

Stanciu a declarat că Deac a avut o discuție cu Iordănescu și i-ar fi transmis că vrea să lase locul jucătorilor mai tineri la echipa națională.

În sfârșit, pleacă Florin Tănase? Ofertă concretă pentru căpitanul FCSB + Gigi Becali confirmă negocierile
FSCB
În sfârșit, pleacă Florin Tănase? Ofertă concretă pentru căpitanul FCSB + Gigi Becali confirmă negocierile

Motivul pentru care Deac nu ar mai vrea să vină la națională

„El a zis că nu mai vrea, a și spus. Deac nu a vrut să mai vină. Îți spun eu discuția, că așa a fost. Ei au vorbit (n.r. - Ciprian Deac și Edi Iordănescu). A spus că le lasă locul celor mai tineri”,a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Ciprian Deac a fost om de bază în sezonul recent încheiat de Liga 1, când CFR a cucerit cel de-al 5-lea titlu consecutiv. Mijlocașul a marcat 10 goluri și a pasat decisiv de 11 ori, în 39 de meciuri. 

Contactat de GSP.ro, Deac nu a dorit să comenteze informația.

Maxim și Chiricheș vor să se retragă de la națională

Gazeta Sporturilor a anunțat că Vlad Chiricheș (32 de ani) și Alexandru Maxim (31) au de gând să renunțe la tricolor după următoarele trei meciuri, adică la mijlocul lunii.

Ei le-au transmis deja antrenorilor intenția aceasta, pe care nu au anunțat-o încă în public pentru a nu agita și mai tare atmosfera deja proastă din lot.

Surse din lot povestesc că veteranii naționalei au discutat deja despre subiectul retragerii cu colegi și cu membri ai staff-ului. Amândoi sunt supărați din cauza criticilor de după înfrângerea din Muntenegru, 0-2.

Erau oricum dezamăgiți fiindcă ei considerau că naționala a fost tratată cu prea multă asprime în anii aceștia în care nu a izbutit să se mai califice la vreun turneu final.

Dănuț Lupu, pesimist în privinața viitorului echipei naționale

Deși Deac ar fi făcut un pas în spate pentru a lăsa loc tinerilor, Dănuț Lupu nu are încredere în aceștia. Fostul internațional consideră că jucătorii tineri reprezintă o problemă și nu are încredere în viitorul naționalei. 

„Nu cred că ar trebui să vorbesc de cei care vor să se retragă. E normal să se retragă. Problema e că pe cei care vin din urmă vrem 10 milioane, dar joacă cu Chindia. A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o. Trebuie să îi lăudăm mai puțin”, a spus Lupu, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”

Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
bl0catu
bl0catu  •  06 Iunie 2022, 20:05
Postat de sibelius pe 06 Iunie 2022, 15:41

Lasa ca a dat MAXIM randament. Si Ivan, si Mihaila, si Mitrita. Si pe aia tot Becali sa-i puna in teren?

pai nu, ca daca ar fi becali antrenor, echipa nationala are fi fcsb! si rezervele le-ar aduce! inca nu ati inteles nici unul ca la nationala sunt bisericute, ca fiecare joaca cu cine ii place si nu cu cine trebuie! inclusiv pe teren, aia de la fcsb nu intra in combinatii cu aia de la cfr sau csu si invers, probabil ii urecheaza patronii!

sibelius
sibelius  •  06 Iunie 2022, 19:28
Postat de vasileroaita pe 06 Iunie 2022, 18:51

Asta dovedește ce colegi și ce antrenor a avut la Națională! La club are ce-i trebuie!!

Liga I nu are legatura cu meciurile internationale. L-am vazut cu Steaua Rosie ce a facut.

vasileroaita
vasileroaita  •  06 Iunie 2022, 18:52
Postat de Lonewolf pe 06 Iunie 2022, 17:13

...asta cu valizele era la moda la chefereu !(vezi declaratiile burtosului Muresan)

Vezi condamnarea la pușcărie a lui Becali și excluderea FCSB din cupele europene pentru valize!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează