FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

Ciprian Deac, pus la colț după eșecul României: „Nu știu de ce a fost folosit. Nu a trecut niciodată peste fundaș!”

Ciprian Deac a evoluat o repriză în Islanda - România +24   FOTO
Ciprian Deac a evoluat o repriză în Islanda - România

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:02 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 09:29

Cornel Dinu (72 de ani) l-a criticat pe Ciprian Deac (34 de ani), folosit titular de Mirel Rădoi în eșecul din Islanda, 1-2.

Deac a rezistat doar o repriză pe teren, întreaga linie ofensivă fiind înlocuită la pauza meciului de selecționerul Mirel Rădoi. Fotbalistul campioanei CFR Cluj nu a avut nicio realizare în prima parte a duelului de la Reykjavik, fiind abia vizibil pe teren și reușind să atingă mingea de foarte puține ori. La final, Cornel Dinu l-a taxat pe Ciprian: 

„Nu ştiu de ce a fost folosit Deac, pentru că e bun pentru campionatul nostru, dar care nu poate face ce e de făcut cu astfel de jucători. Aici e fotbal de mişcare. Peste fundaşul stânga nu a trecut niciodată”.

Nici Mirel Rădoi nu a schimbat de criticile lui „Mister”: „Dacă la pauză se fac trei schimbări, asta îmi dă de înţeles că experienţa lui Rădoi lasă de dorit. Nu a avut o echipă gândită şi îţi trebuiau jucători de pătrundere. Apoi, în repriza a doua, l-am văzut pe Iancu acolo”, a spus acesta la TV Telekom Sport.

VIDEO. Răzvan Raț, după Islanda - România: „Este un dezastru din multe puncte de vedere!”

Citește mai multe știri despre Islanda - România:

Ciprian Tătărușanu, declarații surprinzătoare după Islanda - România 2-1: „Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun”

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
100550221766435
Titi Suru  •  09 Octombrie 2020, 16:16
Postat de zorrozabal pe 09 Octombrie 2020, 16:04

Nu am inteles de ce INCHIZATORUL Cretu, era cel care trebuia sa avanseze cu mingea la picior si sa puna pase pentru atacantii nostri!Cand nu era nevoit sa dea pase laterale la ceilalti fundasi,sau sa i-o retrimita lui Tatarusanu!!!Iar cand pasa...trimetea pe jos- in mijlocul terenului- la cate un coechipier!Care INTOTDEAUNA era... al doilea la minge!Oare Cretu dadea numai pase la adversar?Sau destinatarii nu erau in stare sa le preia?De ce nu a fost distribuit in acest rol-de dispecer-ori Deac,ori Stanciu?Sau pe ei i-a obligat jocul sa isi asume doar sarcini defensive?Oricum ar fi...suntem praf!

nuu ... la noi nu exista ... ordinea tactica !!fiecare face ce-l taie capul!!.. si asta s-a vazut de exemplu atunci cand manea primeste si el mingea la 25-28 de metri lateral dreapta ... si trage ca netotu' ... in loc sa returneze in centru ..unde erau mai multi coechipieri!!asa si cretu .. din rupator .. s-a trezit direct hagi!!(gica .. sau fiul sau .. cateodata !!) la radoi e simplu sa-si faca frizura si sa raspunda pe placul jurnalistilor ... mai greu cu antrenatul , cu selectionatul si alcatuirea echipei !!!iar daca nu o sa punem bazele fizice .. cu preparatori fizici de calitate... o sa avem mari probleme!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează