FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

„Jale totală! E posibil deja să nu mai avem speranțe” » „Tricolorii”, criticați pentru atitudinea din Armenia

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ciprian Marica (35 de ani) a criticat atitudinea elevilor lui Mirel Rădoi. +24   FOTO
România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ciprian Marica (35 de ani) a criticat atitudinea elevilor lui Mirel Rădoi.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 21:11 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 22:01

România a fost învinsă în Armenia, scor 2-3. Ciprian Marica (35 de ani) a criticat atitudinea elevilor lui Mirel Rădoi. 

Armenia - România, detalii AICI

România are un start de preliminarii sub orice așteptări. Ciprian Marica, fost internațional, spune că atitudinea jucătorilor lasă de dorit. 

Ciprian Marica, după Armenia - România: „M-a deranjat atitudinea”

„Au marcat golul 2 din ofsaid, dar de la noi cel mai bun a fost Niță, care a avut 5 intervenții fabuloase! Nu sunt adeptul acesti joc care ne costă scump. E posibil să nu mai avem speranțe de la debut. Armenia are deja 9 puncte. A fost ceva inadmisibil la acest nivel. Stanciu și Marin, de multe ori, au ieșit din zona lor, la fel și Crețu. Nu avem voie să dăm șanse unui astfel de adversar modest. Apoi, pe faza defensivă am suferit enorm.

M-a deranjat atitudinea jucătorilor la greu. Nu am avut reacție, nu am suferit când trebuia. Vrem să jucăm fotbal, dar trebuie să avem și rezultate. Eu știu că toată lumea vrea fotbal ofensiv, dar rezultatele primează. Au fost greșeli fantastic de mari”, a spus marica, la Pro X. 

M-a surprins neplăcut apărarea. Suntem în 10, dar nu venim înapoi, nu suntem atenți la acel aut la care am fost egalați. Apoi, Crețu, greoi, face penalty. Este o jale totală!
- Ciprian Marica

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre meciul Armenia - România:

VOCILE GAZETEI: Armenia - România, comentat LIVE pe GSP.ro de Alin Buzărin, Theodor Jumătate și Eduard Apostol

Helmuth Duckadam, contrariat de echipa lui Mirel Rădoi: „Nu o înțeleg, chiar nu sunt de acord!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
albalbastru72
albalbastru72  •  01 Aprilie 2021, 19:31

Trei meciuri in care fotbalistul roman al anului nu a dat o pasa decenta,nu a driblat pe nimeni si nu a tras pe poarta.A stricat si cele citeva faze bune de atac pe care le aveam si in majuritatea timpului a jucat cu spatele la poarta adversa.Va reamintesc ca gsp-ul a spart trimbitele anuntindu-l fotbalistul anului.Deci ce pretentii sa mai ai de la Bancu al meu si de la Cicaldau care au intors scorul cu Armenia in citeva minute?

853246084756615
Marcel Popa  •  01 Aprilie 2021, 19:23

Noi ca natie curand nu mai pupam mondiale sau europene.Totul se face de pe azi pe maine.Jucatorii sant vai mama lor cand vin la nationala.Toata Europa creste fotbalistic ,noi cand jucam cu Germania stam ghiocel.Santem slabii slabilor .

103200988459431
Petrescu Eugen  •  01 Aprilie 2021, 19:01

Sanse mai avem dar FRF insista cu prostia, in loc sa aduca un selectioner titrat cu experienta sa puna nationala pe picioare continua cu antrenori novici. Gluma se ingroasa iar Burleanu trebuie schimbat imediat, este depasit de situatie.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează