NATIONALA  ·  SELECȚIONERI

Ciprian Marica îi „înțeapă” pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu: „Ne uităm pe CV-urile lor... Alți antrenori ar fi fost în măsură să conducă o națională”

Adrian Mutu și Ciprian Marica
Adrian Mutu și Ciprian Marica

Luni, 20 Aprilie, 09:49

Fostul internațional Ciprian Marica (34 de ani) a vorbit despre Mirel Rădoi (39), selecționerul României, și Adrian Mutu (41), tehnicianul reprezentativei de tineret.

Chiar dacă afirmă că „Sper ca cei doi să reușească. Mizez pe entuziasmul lor”, Marica are un semn important de întrebare în legătură cu experiența acestora.

Ciprian Marica: „Mutu și Rădoi au oameni cu care să se sfătuiască”

„Sper ca cei doi să reuşească. M-aş bucura. Mizez pe entuziasmul lor şi sunt convins că au mentori, antrenori cu experienţă, care îi susţin şi care îi ajută. Sunt convins că Federaţia a făcut o alegere bună. 

Sigur că ne uităm pe CV-urile lor... Poate mă pot gândi că alţi antrenori ar fi fost mai în măsură să conducă o naţională. Ei au oameni cu care să se sfătuiască. Cu elan şi entuziasm vor reuşi!”, a declarat Ciprian Marica pentru TVR.

VIDEO Adrian Mutu se autodescrie: „Eu am învățat din greșeli”

Citește mai multe știri despre echipa națională:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (1)

Gluguță Măciucă  •  20 Aprilie 2020, 14:47

Ce distracție cu liniuțe va fi la tineret !

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1