FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

Ciprian Paraschiv, fost angajat FRF: „Sunt multe lucruri cu care nu am fost de acord. Îi spuneam lui Burleanu: «Ai grijă!»” + ce spune despre legăturile cu serviciile secrete

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 13:10

În direct la GSP Live, Ciprian Paraschiv - fostul director de dezvoltare de la FRF - a vorbit despre greșelile comise de echipa lui Răzvan Burleanu și a răspuns unei întrebări directe: “Lucrați pentru vreun serviciu secret?”. 

Proaspăt plecat de la FRF la Poli Iași, Ciprian Paraschiv (44 de ani) refuză să creadă dezvăluirile Gazetei despre spionajul video de la FRF. Potrivit surselor GSP, Gabriel Bodescu a cerut înregistările video de pe camerele de supraveghere de la Casa Fotbalului pentru a vedea ce angajați ai federației au stat de vorbă cu Gică Popescu, venit la sediul FRF. 

“Nu pot să cred. Mă sperie! Înseamnă că mă filmau și pe mine? Chiar nu cred. E mult folclor. Ok, poate Gabi Bodescu are un stil mai dur, dar vin și întreb de ce l-ar mai vota lumea pe Burleanu daca e așa…Nu cred, nu vreau să cred. M-ar durea să dovediți asta”. 

În direct la GSP Live, Paraschiv a fost rugat să numească o greșeală făcută de federație în mandatul lui Răzvan Burleanu:

“Cu foarte multe lucruri nu am fost de acord. La romani, când generalul venea învingător, cu cununa de lauri pe cap, venea unul, un sclav, în spatele calului și îi spunea: “Cave ne cadas!”, adică "Ai grijă să nu cazi!". Cam așa i-am zis eu lui Răzvan Burleanu când nu mi-au convenit unele lucruri. Ce apreciez eu la el e că nu a fost ranchiunos. Un om prost poate să se supere, dar la el nu am simțit asta și au fost multe cu care nu am fost de acord. 

E o chestie, dar nu știu cum să o zic. Aveam alte priorități și s-a dorit finalizarea unei anumite strategii. Nu a ieșit în public această strategie, dar știu că e finalizată acum. Eu îi spuneam: “Arde în partea cealaltă, proiectele sunt imense. Nu e momentul să lansăm această strategie”. Până la urmă, am făcut ca șeful, m-am focusat pe acea strategie. Șeful e șef”
Ciprian Paraschiv, fost director dezvoltare la FRF

În cei 6 ani de mandat ai echipei lui Răzvan Burleanu s-a vehiculat intens ideea că anumiți oameni din FRF ar avea legături cu serviciile secrete. În finalul emisiunii GSP Live, Paraschiv a fost întrebat dacă lucrează pentru vreun serviciu secret: 

"Never! Și niciodată nu mi-au plăcut cei care au colaborat. Așa sunt construit. Nu sunt plătit de niciun serviciu. Doamne, ferește! Și nici nu-mi plac oamenii ăștia! Sper să nu fac vreun rău că spun asta. (râde spre cameră) Să nu mă urmăriți, oameni buni! În clipa în care aș lucra pentru așa ceva, simt că aș turna pe cineva"

  • Reporter: Dacă ai afla că ai avut colegi la FRF din Servicii, cum ai reacționa?
  • Paraschiv: M-ar dezamăgi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovialex23
ovialex23  •  11 Februarie 2020, 00:08

Adica Gica Popescu, omul ala integru, onest, cinstit si altruist a ajuns spaima lui Burleanu&Co, iar GSP "pleaca" urechea la fabulatiile astuia. Asta e "sursele GSP". Gica Popescu s-a suparat pe Iordanescu pentru ca nu a putut sa-l fraiereasca cu vinzarea de imobil. Si abia atunci i s-a pus pata pe Iordanescu ca lucra la FRF, adica in subordinea lui Burleanu. Iar GSP (pentru ca Ioanitoaia nu-l inghite deloc pe Burleanu) il ridica in slavi pe Popescu, o *** de om ce-si terfeleste putina calitatea de fost jucator la Barca cu mizeriile astea. Si un *** cred ca ar avea mai multa coloana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Februarie 2020, 18:19

Se mai demonteaza un mit cu privire la implicarea seviciilor secrete (da bine, are rezonanta, mister!) in alegerea presedintelui FRF, mit creat de d-nii ziaristi in incercarea de a l scoate pe d l G. Popescu ´basma curata´. Dosarul Transferurilor a avut anumite date de judecata si a coincins data apelului cu perziua alegerilor la FRF. Doua lucruri paralele! Dar daca FRF ar fi pus alegerile mai devreme si d-l G.Popescu ar fi devenit presedinte, tot ar fi fost arestat in dosarul transferurilor!

valeri.gazzaev.always.here
valeri.gazzaev.always.here  •  10 Februarie 2020, 17:11

Burleanu are 1 lucru de facut: cand fc fcsb pierde si ultima cale de atac la curtea de apel, sa dispuna imediat dezafilierea clonei fc fcsb de la lpf si sa notifice imediat uefa despre decizia finala a justitiei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează