FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 17:58 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 18:41

Claudiu Vaișcovici (59 de ani), fost atacant la Dinamo, a vorbit despre posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României.

Vaișcovici îi propune, ironic, lui Răzvan Burleanu să-l numească selecționer pe directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care a mai antrenat și alte echipe naționale.

La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”
ROMÂNIA
La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”

„Soluția lui Răzvan Burleanu e în ochii lui. Stoichiță! Să-l pună pe Stoichiță. Nu e o glumă. E în Federație, e sub ochii lui, dar nu-l vede nimeni. A fost selecționer în Armenia, Panama, Kuweit, deci a mai antrenat naționale. E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. 

Dacă tot sperie antrenorii de nu mai vrea nimeni să vină selecționer, să-l pună pe Stoichiță. Dacă l-au pus pe Rădoi și țipau din tribună indicații, atunci să-și asume rolul de antrenor și să ne arate ce poate. 

Stoichiță i-a făcut raport lui Daum, i-a supervizat pe Contra și pe Rădoi, înseamnă că e un antrenor de valoare, să-și asume postul. Dacă n-are rezultate, să plece, să lase pe cineva mai competent”, a declarat Claudiu Vaișcovici, potrivit sport.ro.

Florin Prunea: „Vor un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. Stoichiță se încadrează”

În urmă cu două săptămâni, Florin Prunea reacționa dur după ce Răzvan Burleanu zbura la Salonic pentru a lua cina cu Răzvan Lucescu și îl sfătuia pe actualul președinte al FRF să-l numească pe Stoichiță selecționer.

„Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis”, spunea Florin Prunea pentru GSP.ro.

Adrian Mutu, marele favorit să preia naționala

Cum tratativele cu Dan Petrescu par să se fi blocat, Adrian Mutu rămâne mare favorit pentru a prelua banca echipei naționale. Soluție la îndemână pentru federali, „Briliantul” se pregătește pentru cea mai importantă experiență a carierei.

Adi Mutu, lider, alături de Hagi, în topul marcatorilor echipei naționale, a jucat un rol dublu în ultima perioadă. Stând în expectativă, fostul mare jucător și-a dat seama că e pe placul FRF și a refuzat alte oferte, precum cea venită din Ungaria, de la Kisvarda. 

Versat, „Briliantul” și-a acceptat statutul, acela de variantă de rezervă, însă totul pare că se va soluționa în favoarea lui. Ideile fanteziste ale Federației - Petrescu, Hagi sau Răzvan Lucescu - sunt imposibil de valorificat, astfel că naționala îi va fi încredințată, cel mai probabil, lui Adrian.

VIDEO Dragomir despre viitorul selecționer al României: „FRF îl va anunța pe 20 decembrie!”

Citește alte știri de actualitate:

Verdict crunt al unui fost mare jucător de la Dinamo: „Dați-le drumul tuturor! Sunt acolo niște jucători care se cred mai fotbaliști decât sunt”

Gigi Becali a stabilit principala țintă din această iarnă » Clubul din Liga 1 CONFIRMĂ: „O ofertă bună nu poate fi refuzată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  11 Decembrie 2021, 07:34

Stoichita e seful antrenorilor de chiftele din Liga 1. Nu avem antrenori cum nu avem nici jucatori. Penibili intr un cuvant. Cind vom vedea alt sef la antrenori poate mai vedem si alt fotbal. Pana atunci.... .

ripensistu
ripensistu  •  10 Decembrie 2021, 22:10

Cocalarul de la FRF.

contrabas3
contrabas3  •  10 Decembrie 2021, 20:52

Nu zic că Mihai Stoichiță nu ar fi un selecționer bun, dar dacă lasă postul pe care îl are și se face antrenor al naționalei, e mâncat! După 2-3 jocuri nereușite poate fi dat afară și rămâne pe drumuri. Nu își lasă ‘nea Mihai locul călduț din Federație. Garantat! :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează