FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cociş, meci jubiliar! Vezi cifra rotundă pe care o va atinge dacă intră cu Olanda :D

Răzvan Cociş a ratat cea mai mare ocazie a meciului cu Turcia (foto: Alex Nicodim)
Răzvan Cociş a ratat cea mai mare ocazie a meciului cu Turcia (foto: Alex Nicodim)

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 18:03

Mijlocaşul echipei naţionale şi al ruşilor de la FC Rostov, Răzvan Cociş, va avea un motiv de mîndrie dacă va fi folosit diseară cu Olanda (ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro)

Fotbalistul ar putea bifa cea de-a 50-a selecţie în echipa naţională! Clujeanul a debutat la prima reprezentativă în 2005, la un meci cu Andorra (2-0, 17 august).

În 2006, a reuşit primul său gol pentru "tricolori", într-un meci disputat împotriva Armeniei. La începutul acestei campanii de calificare, apropiaţii lui Răzvan au declarat că acesta s-a gîndit la retragerea de la echipa naţională. Acesta nu a jucat în "dubla" cu Estonia şi Andorra, însă a fost chemat pentru jocurile cu Turcia şi Olanda.

Cociş face parte din categoria jucătorilor criticaţi foarte des de fani şi oameni din sfera fotbalului. Ultimul care s-a declarat nemulţumit de prezenţa sa la lot a fost Cornel Dinu. "Eu n-aş fi apelat la Cociş, nu are faţă de echipa naţională", a comentat Dinu imediat după partida cu Turcia.

40 este locul pe care îl va ocupa Cociş în clasamentul all-time al selecţiilor dacă va intra cu Olanda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cernat_claudiu
cernat_claudiu  •  16 Octombrie 2012, 19:39
Postat de rossoneru pe 16 Octombrie 2012, 19:22

Este cel mai constant "prost" jucator, da.

cocis va spun eu ce e cuel:s-a nascut talent si a murit speranta

rossoneru
rossoneru  •  16 Octombrie 2012, 19:22
Postat de ultimulroman pe 16 Octombrie 2012, 13:54

Razvan Cocis este cel mai promitator/talentat jucator care a fost promovat la nationala de dupa retragerea lui Hagi. Din pacate pentru el este prea sensibil pentru a rezista atacurilor nulitatilor din cocina numita "presa centrala" si a cocalarilor care comenteaza pe forumuri online. La fel cum au facut-o cu intreaga generatie post-Hagi, nulitatile din presa l-au distrus pe Cocis ca jucator; saracul vine la nationala din patriotism si buna crestere si nu se poate concentra la maxim din cauza criticilor continue ale pseudo-jurnalistilor bucuresteni. Orbii nu vad ca este cel mai constant jucator al RO - vedeti caseta tehnica cocalarilor...

Este cel mai constant "prost" jucator, da.

eagleye
eagleye  •  16 Octombrie 2012, 14:45
Postat de costy_s17 pe 16 Octombrie 2012, 13:04

Eu sper sa isi amane meciul 50 pana isi incheie cariera, ca nu are ce cauta la nationala!

Deci jur ca la acelasi lucru ma gandeam si eu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează