FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Cociş: "Sîntem o generaţie cu plusuri şi cu minusuri!"

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Răzvan Cociş s-a arătat şi el foarte deranjat azi de criticile la adresa "naţionalei": "Nu ştiu dacă sîntem cea mai atacată generaţie. Sîntem o generaţie cu plusuri şi cu minusuri, ne cunoaştem limitele, ceea ce e important pentru a putea scoate maximum de la fiecare jucător".

Mijlocaşul transferat recent în Arabia Saudită, la Al Nasr, acuză starea fotbalului românesc: "Nu pot spune că avem un fotbal din lumea a patra, dar avem un fotbal în care ies în faţă alte personaje decît fotbaliştii şi antrenorii. Pentru mine e deranjant acest lucru, nu ştiu dacă şi pentru alţii. Nu e corect să fim loviţi de cei care n-au stat niciodată în preajma unei echipe şi nu ştie ce înseamnă să fii sportiv de performanţă. Ar fi bine să se schimbe mentalitatea în fotbalul românesc, pentru că astfel ar rămîne mai mulţi jucători în ţară. Am avut contact cu Poli Timişoara, am contact cu jucătorii de la lot, însă un fotbalist este mulţumit atunci cînd are
linişte şi cînd joacă într-un alt campionat decît cel românesc".

"Rămîne la latitudinea selecţionerului dacă mă va mai convoca din campionatul Arabiei Saudite. Dar văd că Rădoi este chemat fără probleme la fiecare acţiune. Nu ştiu ştiu nivelul fotbalului suadit", a mai spus Cociş.

Referitor la amicalul cu Macedonia de miercuri, Cociş a spus: "Ne dorim victoria, dar nu va fi un meci uşor. Importante vor fi însă rezultatele din preliminarii. În momentul de faţă se doreşte o reorganizare a echipei, pentru că au fost unele probleme şi e normal să se încerece alte scheme, alte idei".

Cociş a comentat şi despre reculul "naţionalei" după Euro 2008: "Nu mă aşteptam să ajungem în situaţia asta, după ce am participat la un turneu final şi după ce te califici de pe primul loc, înaintea Olandei. Nu se aştepta nimeni, dar ăsta e fotbalul şi a venit acest moment mai puţin bun al "naţionalei", cu destul de multe
nereuşite. S-a schimbat şi antrenorul şi deja am început pregătirea pentru o altă campanie de calificare şi ne concentrăm pe ceea ce urmează, nu pe ceea ce a fost! Trebuie să fim optimişti. Cei care vin la lot trebuie să-şi dorească performanţa, calificarea. Sînt convins că se poate"

,

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  31 Mai 2010, 21:53

Discurs echilibrat si de bun simt.Ai dreptate sa te temi de un nou esec cu Macedonia pentru ca Romania se cauta pe sine .Pentru ca un mecanism sa mearga bine,fiecare piesa trebuie sa se imbine perfect cu celelalte.Antrenorul nostru schimba piese,ajusteaza,cauta infrigurat.Eu va dau voie sa luati bataie in toate amicalele,cu conditia ca la toamna,in meciurile oficiale,nationala sa mearga ca un ceas elvetian!Pana atunci,rabdati,strangeti din dinti si apoi aratati-va demni de noi,cei ce credem.

 •  31 Mai 2010, 21:14

sinteti sperma pe care mamele voastre trebuia sa o ia in gura k sa nu va nasteti

 •  31 Mai 2010, 21:14

sinteti sperma pe care mamele voastre trebuia sa o ia in gura k sa nu va nasteti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close