FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

VIDEO Stanciu, franc după Columbia - România: „Din păcate, trebuie să recunoaștem”

Nicolae Stanciu +16   FOTO
Nicolae Stanciu

Articol de , - Publicat miercuri, 27 martie 2024 00:50 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 01:13

Nicolae Stanciu (30 de ani), căpitanul naționalei României, a comentat înfrângerea cu naționala Columbiei, 2-3, în meciul care a închis acțiunea din această lună.

Nicolae Stanciu a jucat 77 de minute pe „Metropolitano”, fiind înlocuit cu Dennis Man într-un moment în care tabela afișa scorul de 2-0 în favoarea columbienilor.

La finalul partidei, liderul „tricolorilor” a admis superioritatea adversarilor, care compun o reprezentativă pe val, neînvinsă de mai bine de 2 ani, din februarie 2022!

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”
Columbia - România
Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”

Nicolae Stanciu, după Columbia - România: „Trebuie să recunoaștem”

„A fost un meci plăcut pentru spectatori, ne bucurăm că au fost foarte mulți români în tribune. Pentru noi a fost un meci bun, am vrut să ne vedem nivelul. Din păcate, trebuie să recunoaștem că au fost superiori și că au meritat victoria.

De altfel, erau neînvinși de mult mai mult timp decât noi, dar până la urmă aceste amicale au fost jocuri în care am avut momente bune. Pe cele proaste cu siguranță le vom corecta până la Campionatul European.

E păcat că astăzi s-a întrerupt seria noastră, dar oricând poate veni un moment ca ăsta. Mai important era jocul, ceea ce am încercat să pregătim în 2-3 zile, cât am avut tot lotul împreună”, a spus Stanciu în prima fază.

Nicolae Stanciu: „La EURO vom avea meciuri mult mai strânse”

Mijlocașul lui Damac, din Arabia Saudită, vrea ca pe viitor „tricolorii” să se ridice la același nivel cu adversara de marți:

„Jocul acesta ne-a testat foarte mult. Am avut și noi destul de multe momente bune, nu am intrat cu gândul să ne apărăm, fricoși. Au câștigat cu echipe mult mai mari decât noi în ultimii 2 ani, formează o echipă puternică și așa vrem și noi să ajungem pe viitor, să arătăm de maniera cum au arătat ei”.

Totodată, Stanciu prevede meciuri echilibrate la Europeanul din vară, cu Belgia, Slovacia și Ucraina:

„La European sunt ferm convins că vor fi meciuri mult mai strânse, nu se va hazarda nimeni să atace, nu vor fi meciuri foarte deschise, dar mai sunt două luni până atunci”.

Tot despre Columbia - România:

Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce a dat gol cu Columbia: „Mai mult de atât nu pot să fac. Mingea este altundeva”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce a dat gol cu Columbia: „Mai mult de atât nu pot să fac. Mingea este altundeva”
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
parachioara5
parachioara5  •  27 Martie 2024, 15:45

...du te in China ...nu esti bun de nimik ...

adybumbescu
adybumbescu  •  27 Martie 2024, 09:53

Stanciule dupa turneul final nu cred ca ...ai fost un jucator important dar e clar ca nu mai joci la acelasi nivel...in locul tau Olaru sau Mitrita.

tase67
tase67  •  27 Martie 2024, 07:28

Minute la nationala primite degeaba si de-a moaca, bani de intors cu lopata in Arabia Saudita cum sa nu te prefaci ca filozofezi ?Ce mai cauta titular in tricoul echipei nationalei cu evolutii sub asteptarile si cerintele unui decar Edi Iordanescu stie. Eu cred ca ori sparge Iotdanescu buba asta acum ori ne-o sparg bine altii la Euro cum am mai patit si in alti ani Stanciu ne ia de fraieri si il duce de nas pe Edi cum vrea el esti slab o iei bine pe coaja nici nu centrezi nici nu dai cu capul in meci dar nici nu taci macar de rusine sau din vinovatie tii sansa si locul altora care pot da randament mai mare decit tine si vorbesti de valoarea adversarilor de parca tu ai fost spectator platitor.Daca ar avea putina viziune despre viitor Edi nu i-ar mai chema la lot nici pe Stanciu nici pe Alibec nici pe Marini avem alti jucatori mai tineri care pot face fata travaliului si stiu sa dea si in minge fara sa ne fie jena ca mergem cu ei la Euro si nu pot da un sut sanatos pe poarta in doua meciuri. Eu cred ca nu ne permitem actiuni caritabile pentru baietii buni si vechi, trecuti dar orice este posibil inclusiv sa iti reduci sansele la un egal sau poate cu mult noroc doua si apoi sa dai din umeri cum ai invatat bine sa faci si sa spui mai fratilor ne pare rau asta ne este nivelul. Tehnica datului din umeri intrece forta si precizia sutului la unii titulari care joaca meci de meci pentru Edi. Ori schimba asta acum Edi ori raminem campionii Europei la dat din umer

Vezi toate comentariile (4)
Comentează