Comentarii (4)
106683413108068
Francisc Dascal  •  09 Decembrie 2019, 12:18

Sa fie clar atat Budescu cat si Alibec trebuie sa fie titulari cu Islanda,pentru ei mingea nu este un obstacol in plus,ei stiu cu obiectul muncii.Faptul ca sunt mai lenesi trebuie suplinit de alti jucatori,deoarece in orice echipa asemenea probleme sunt si toti gasesc modul de a rezolva!!!

gintonic
gintonic  •  09 Decembrie 2019, 11:56

Budi are dreptate! E un fotbalist care merita tratat cu mai multa consideratie ! PS Domnilor jurnalisti... eram obisnuit sa scrieti articole din care sa mai lipseasca litere din cuvinte, dar vad ca "ati evoluat": acum lipsesc cuvinte din constructia frazelor!! In 3 randuri-doua greseli!... Una este si selectata cu font galben !! (1."Singurele vorbe care mi-au fost adresate au cele de salut"/ au FOST cele de salut 2. "Probabil că nu mai merg acolo dacă voi chemat"/ voi FI chemat. Prea superficiali, comozi, indolenti, lipsa de respect pt cititori dar si pt voi !!!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Decembrie 2019, 11:54

BUdescu a renuntat la milioane de euro la arabi sa ajunga din nou la nationala si astia nu apreciaza nici valoarea , nici sacrificiile! Asa era cu Sanmartean pe care l-au dus de la 34 la 36 de ani la nationala !!! Cu Spania era titular incontestabil , facea o preluare si prindea contract in Spania !

vladutz13
vladutz13  •  09 Decembrie 2019, 11:16

Eh, se rasfata si el zicand ca nu se mai duce :)). Pe de alta parte declaratia asta ne arata foarte clar ca Budescu a fost convocat doar asa de gura presei ca sa-l lase in pace. Asta ca sa vedem ce mare caracter este Contra... practic si-a adus un jucator pe care nu avea de gand sa se bazeze, desi locurile sunt limitate si avaem 2 meciuri super dificile in 4 zile.

Comentează