FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE, ORA 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Contra trage un semnal de alarmă înaintea duelului cu Danemarca

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 13:19

Cosmin Contra speră ca jucătorii lui Christoph Daum să câștige meciul cu Danemarca. Tehnicianul lui Dinamo e de părere că orice înfrângere i-ar scoate din cărțile calificării pe tricolori. 

"Sper ca măcar generaţia asta să ne răzbune cu Danemarca, să ne facă nişte amintiri plăcute. Sper din toată inima ca ei să pregătească meciul ca pe o finală.

De când va fi reunirea sper că mesajul domnului Daum va fi acelaşi ca al tuturor antrenorilor care suntem în România sau al tuturor românilor care ne dorim această victorie şi să o pregătească ca pe o finală.

Dacă o vor pregăti ca pe o finală avem şanse mari să câştigăm, eu cred că avem o echipă naţională tânără, dar foarte bună, care poate să câştige în faţa oricărui adversar.

Dar trebuie să avem mai multă dorinţă, trebuie să avem mai mult spirit de sacrificiu, trebuie să ne dorim ca această calificare să fie posibilă", a spus Contra conform Dolce. 

...ce crede că ar însemna o înfrângere: "Meciul cu Danemarca este o finală. Cum noi jucăm finale în fiecare etapă din play-off, naţionala de acum până la sfârşitul preliminariilor joacă finale. Şi trebuie să o ia ca atare, să pregătească acest meci ca pe o finală.

E clar că orice rezultat care nu este victoria ne scoate, din punctul meu de vedere, din cărţile calificării. Va fi foarte greu. E adevărat, se poate atâta timp cât ai şanse matematice, dar va fi foarte foarte greu", a adăugat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  18 Martie 2017, 14:15

E mai greu sa pregatesti meciul ca pe o finala daca jucatorii sau netionala nu au jucat in viata vietii lor o finala.

1425838917717550
John Milne  •  18 Martie 2017, 14:05
Postat de blatistu49 pe 18 Martie 2017, 13:37

trebe facut pe scheletu lu DINAMO apoi cistigam na u nicio sansa danezii de la 3 in sus servim

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  18 Martie 2017, 14:03

Ce dinale jucati voi in playoffs? Voi sunnteti pe locul 6 .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează